• Трапезна маса Carmen Yasmin D 120 - бяла

Трапезна маса Carmen Yasmin D 120 - бяла

Трапезна маса Yasmin D от серията мебели за обзавеждане на трапезария представлява креативно и същевременно функционално решение за кухни, кухненски кътове, трапезарии, всекидневни и помещения за хранене. Плотът е изработен от МДФ материал с матово покритие, а краката са изцяло от бук.
       


Фино излъчване

Трапезна маса Yasmin D от серията мебели за дома на Carmen е практично и стилно решение за обзавеждане на дом или кът за хранене в офис и производствени помещения. Масата притежава елегантни, изчистени линии, като същевременно осигурява стабилност и устойчивост на натоварване. Плотът е от МДФ материал с плътно матово покритие и повърхността му е релефна, имитираща естествената шарка на дърво. Почистването и поддръжката са лесни и бързи, а специфичният релеф допълнително предпазва от механични надрасквания. Краката на модела са изработени от естествен дървен материал – бук. Трапезна маса Yasmin D е практична съвременна мебел, която с подходящи столове от серията мебели за трапезария на Carmen ефектно би претворила визията на едно помещение.


Усещане за природа

Плотът на масата е от МДФ материал с релефна повърхност, имитираща естествената шарка на дърво, внасяйки уют, топлина и комфорт в обстановката. Плътното матово покритие и самият релеф, предпазват от механични надрасквания и нарушения в целостта на масата. Дизайнът на модела елегантно претворява пространството и придава неповторимо автентично излъчване.


Съвършена завършеност в трапезарията

За да се постигне хармонична и стилна завършеност в обзавеждането на трапезарията, се препоръчва съчетание на трапезната маса със столове с подобен дизайн и релефна повърхност, имитираща дървесна шарка – модел трапезни столове 9956 D. По този начин масата и столовете ще кореспондират помежду си по един фин и изискан начин. За по-ефектно излъчване могат да се изберат контрастиращи цветове – комбинация на черно и бяло.


Лесен монтаж

Всички кухненски и трапезни маси се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно за всеки, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите всеки един модел от серията.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Предлаганите от нас трапезни маси се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Краката са пакетирани отделно. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.

Общи
Материал МДФ
Дебелина на плот: 20 мм
Повърхност: Грапава , Имитираща дърво
Материал крака: Бук
Разтягане: не
Тегло: 23.00 кг
Размери
Дължина маса: 120 см
Ширина маса: 80 см
Височина маса: 75 см