Трапезна маса Carmen Yasmin B 120 см x 80 см - жълт

Трапезна маса Yasmin B от серията трапезни и кухненски маси Carmen е практична мебел, изработена от МДФ, матово покритие и естествен бук. Леката ѝ конструкция и изчистена визия я превръщат във функционален и практичен вариант за интериора на съвременния дом.


Модерен дизайн

Трапезната маса Yasmin B е стилна и изчистена кухненска мебел, която с лекота може да се впише в интериора на всеки дом.  Правоъгълен плот, заоблени ъгли и овални дървени крака са само част от елементите, които ще ви грабнат от първия момент. Освен с модерна визия, масата се отличава със стабилна, здрава и същевременно с това изключително лека конструкция. Плотът на модела е изработен от висококачествен MDF, който е завършен с матово покритие. Освен, че стои изключително нежно, това покритие ще предпази повърхността на вашата маса от надраскване или нараняване при употреба или почистване.


Опора от естествена дървесина

Краката на трапезната маса Yasmin B са изработени изцяло от естествена дървесина – бук. Това създава усещане за уют и обещава здравина, сигурност и устойчивост във времето. Овалната им форма се допълва финия плот и подчертава модерния стил на масата.


Пълен комплект с подходящите столове

Трапезна маса Yasmin B може с лекота да се съчетае с голяма част от трапезните столове от колекцията на мебели Carmen, които, подобно на масата, са решени в естествени материали. По този начин, освен да подчертаят нейния стил, столовете ще придадат завършен вид на вашата трапезария. В зависимост от личните ви предпочитания, моделът може да се съчетае отлично с трапезни столове 9963, 9966, 9960 и други.


Лесен монтаж

Всички кухненски и трапезни маси се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно за всеки, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите всеки един модел от серията.


Компактни опаковки

Трапезна маса Yasmin B ще пристигне при вас в разглобено състояние, внимателно опакована в два пакета. В първия пакет ще бъде опакован нейният плот, а във втория – нейните краката. В опаковката ще откриете още  и подробна инструкция за монтаж, която трябва да следвате.

Общи
Материал МДФ
Дебелина на плот: 20 мм
Повърхност: Гладка
Материал крака: Бук
Разтягане: не
Тегло: 22.00 кг
Размери
Дължина маса: 120 см
Ширина маса: 80 см
Височина маса: 75 см