Трапезен стол KIKI - венге 2 / малина

Елегантност в трапезарията

Трапезен стол KIKI e практична трапезна мебел, на която не липсва и атрактивен и стилен дизайн. Цялата облегалка е в приятна вълнообразна форма и създава усещането за хармония и уют. Освен визуална, функцията на тези извивки всъщност е силно ергономична - столът е удобен, а облегалката следва линията на гръбначния стълб и осигурява отлична опора на гърба. Вълнообразният дизайн е застъпен и при проектирането на предните крака - те също са с елегантна извивка и допълват цялостния атрактивен изглед на трапезен стол KIKI. Практичната мебел стои изящно и уместно както в домашния трапезен кът или кухня, така и в заведения за хранене. Особено добре се съчетава с подобните по стил дървени трапезни маси Carmen.


Фина и мека дамаска

Масивната каучукова дървесина в изработката на столовете ефектно се съчетава с фиността на дамаската. Съвършената й мекота при допир с кожата предизвиква постоянен прилив на приятни усещания, запазвайки качеството на комфорта ви независимо от смяната на сезона и климатичните условия. Високата степен на устойчивост на износване и издръжливост правят дамаската изключително предпочитан материал за тапицерия на мебели с ежедневна експлоатация. Разнообразието от цветове, десени и модели на трапезни столове Carmen ви дава възможността да избирате спрямо стила на вашия интериор и собствените ви предпочитания и вкус.


Надеждна опора

Краката на столовете са от естествен дървен материал. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Масивната структура на дървото, използвано в изработката на мебели, създава усещане за близост с природата и внася изтънченост, комфорт и уют в обстановката. Здравата конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.


Пълен комплект с подходяща маса

Столовете може да се комбинират с маса в същия цвят и с подобен дизайн, за да придадете завършен вид на интериора във вашата кухня или трапезария. Трапезни столове KIKI се съчетават например прекрасно с трапезна маса DOLORES.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Трапезни столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


 

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал масив - каучуково дърво
Материал серия: Bravo
Седалка - материал: Дамаска
Крака - материал: масив - каучуково дърво
Тегло: 6.15 кг
Размери
Ширина 42 см
Дълбочина: 48 см
Височина 98 см
Ширина седалка: 42 см
Дълбочина седалка: 39 см
Височина седалка от земята: 45 см
Дължина облегалка: 53 см
Максимално натоварване : 100 кг