Трапезен стол Carmen 9970 - син


Елегантни и удобни линии

Трапезният стол Carmen 9970 е създаден за тези, за които трапезарията е специално място за дълги вечери със семейството и приятели. Той се отличава от повечето стандартни трапезни столове със своята широка, мека седалка и удобната, леко извита облегалка. Като прибавим към това и подлакътници за допълнителна опора за ръцете, столът Carmen 9970 се превръща в еквивалент на комфорта. Не по-малко впечатляваща е и неговата визия със заоблени и елегантни линии. Този стилен дизайн създава атмосфера като в първокласен и изтънчен ресторант и ще направи дори най-обикновената вечеря специална.


Лукс и качество

Трапезният стол Carmen 9970 е изработен от висококачествени материали, за да се гарантира неговата стабилност и здравина. Неговите обли крака са направени от естествено дърво – бук, а за горната част на стола е използван висок клас текстил, устойчив на износване. Меката и приятна на допир дамаска засилва усещането за комфорт и лукс.


Завършена комбинация

Мебели Carmen предлага също и богата гама от трапезни маси, сред които може да намерите идеалната половинка за вашите столове и да създадете завършен стил на вашата кухня или трапезария. Трапезният стол Carmen 9970 може да се съчетае например с трапезна маса DANTE.


Максимално натоварване до 100 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Трапезните столове Carmen се изпращат в разглобен вид и в компактни опаковки, за по-лесен и безпроблемен транспорт. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал Дамаска
Седалка - материал: Дамаска
Крака - материал: Бук
Тегло: 9.10 кг
Размери
Ширина 58 см
Дълбочина: 59 см
Височина 86 см
Ширина седалка: 43 см
Дълбочина седалка: 41 см
Височина седалка от земята: 47 см
Дължина облегалка: 39 см
Максимално натоварване : 100 кг