Трапезен стол Carmen 9964 - черен


Цветни изкушения

Трапезен стол 9964 е представител на колекцията столове на Carmen, който от пръв поглед впечатлява с визията си. Проектантите са решили да сътворят пластмасов стол с анатомични форми, висока ергономия и атрактивен, авангарден дизайн. Резултатът е повече от добър - 9964 веднага грабва погледа. Седалката е широка и удобна, каквато е и облегалката, а подлакътниците повишават комфорта допълнително. Стабилната конструкция на основата е съставена от дървени (букови) крака и фини метални елементи, които гарантират стабилността на стола и седящия върху него. Трапезен стол Carmen 9964 е подходящ както за трапезния кът, така и за веранда, тераса, градина или кафене, а съчетанието му със сходните по визия и конструкция трапезни маси Carmen може да доведе до атрактивни интериорни и екстериорни дизайни.


Надеждна опора от бук

Краката на столовете са от естествен дървен материал от бук. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Масивната структура на дървото, използвано в изработката на мебели, създава усещане за близост с природата и внася изтънченост, комфорт и уют в обстановката. Здравата конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.


Съвършена завършеност

Трапезен стол 9964 се комбинира чудесно с подобната по дизайн и конструкция трапезна маса трапезна маса Yasmin. Съчетаването им води до постигане на хармония и завършен вид в трапезния интериор. За постигане на интересен и артистичен резултат, може да комбинирате различни цветове столове и маси.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Трапезни столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.

 

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал Полипропилен
Седалка - материал: Полипропилен
Крака Бук
Тегло: 4.68 кг
Размери
Ширина 55 см
Дълбочина: 50 см
Височина 75 см
Ширина седалка: 46 см
Дълбочина седалка: 42 см
Височина седалка от земята: 41 см
Дължина облегалка: 34 см
Максимално натоварване : 100 кг