Трапезен стол Carmen 9962 - тъмно кафяв


Лукс и комфорт

Трапезен стол 9962 е луксозен и елегантен представител на колекцията трапезни столове на Carmen. Стилният корпус на стола, образуван от сливането на седалката и облегалката, допринася за приятната визия, като същевременно осигурява високо ниво на комфорт. Качествената еко кожа допълва визуалния стил, а декоративните елементи по нея правят дизайна още по атрактивен и интересен. Еко кожата не случайно е един от предпочитаните материали при дамаските - качествата му се доближават до тези на естествената кожа, а цената му е далеч по-приятна. Буковите крака на стола са обвързани в конструкция с метални елементи и също допринасят за интересната визия на стола, както и за стабилността и устойчивостта му.


Продължително усещане за мекота

Удобството на модела е подсилено от наличието на мека и нежна еко кожа с пухкав пълнеж от дунапрен. При продължително седене усещането за мекота и несравним комфорт се запазва. Моделът е изключително елегантен и практичен. Кожата се почиства лесно и бързо, като същевременно запазва качествените си характеристики за дълъг период от време. Нежното кадифено усещане при допир с нея предизвиква приятни емоции за сетивата. Употребата на кожа в изработката на мебели придава изисканост и класа на интериорния дизайн.


Надеждна опора от бук

Краката на столовете са от естествен дървен материал от бук. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Естествената структура на дървото, използвано в изработката на мебели, създава усещане за близост с природата и внася изтънченост, комфорт и уют в обстановката. Здравата конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.


Съвършена завършеност

Трапезен стол 9962 се комбинира чудесно с подобната по дизайн и конструкция трапезна маса Yasmin. Съчетаването им води до постигане на хармония и завършен вид в трапезния интериор. За постигане на интересен и артистичен резултат, може да комбинирате различни цветове столове и маси.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Трапезни столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал Еко кожа
Материал серия: Leno , Top
Седалка - материал: Еко кожа
Крака - материал: Бук
Тегло: 4.62 кг
Размери
Ширина 44 см
Дълбочина: 48 см
Височина 84 см
Ширина седалка: 44 см
Дълбочина седалка: 39 см
Височина седалка от земята: 44 см
Дължина облегалка: 40 см
Максимално натоварване : 100 кг