Трапезен стол Carmen 522 - бордо


Необикновен дизайн и удобство

Със своя нестандартен дизайн трапезният стол Carmen 522 ви позволява да покажете своя индивидуален вкус и същевременно ви осигурява комфорт надминаващ този на класическите модели трапезни столове. Той наподобява луксозно кресло с елегантни, заоблени форми и мека дамаска. За вашето удобство ще се погрижат голямата седалка и извитата облегалка от край до край, която изпълнява и ролята на подлакътници, на които да отпуснете ръцете си.


Качество и сигурност

Трапезният стол Carmen 522 е за тези, които търсят изискан стил и качествена изработка. За тапицерията му е използвана приятна на допир дамаска, с висока устойчивост към триене и износване. Макар да изглеждат като естествено дърво, краката на стола са изработени от метал, което ги превръща в надеждна и сигурна основа.


Комбинация за завършен стил

За да създадете завършен стил във вашата трапезария може разгледате колекцията от трапезни маси Carmen. Сред нея ще намерите подходящи модели за комбинация с трапезните столове Carmen 522, каквато например е маса DANTE.


Максимално натоварване до 100 кг

Трапезният стол Carmen 522 e е проектиран да издържи на натоварване до 100 кг. За оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Всички трапезните столове Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние, за да се улесни тяхното транспортиране и да се намали риска от повреди. В опаковката на стола ще откриете списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.

 

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал Дамаска
Седалка - материал: Дамаска
Крака - материал: Метал
Тегло: 9.20 кг
Размери
Ширина 58 см
Дълбочина: 55 см
Височина 81 см
Ширина седалка: 48 см
Дълбочина седалка: 45 см
Височина седалка от земята: 45 см
Дължина облегалка: 36 см
Максимално натоварване : 100 кг