Трапезен стол Carmen 515 - ярко червен


Свежест и стил в трапезарията

Трапезният стол Carmen 515 е изчистен и стилен модел, който се предлага в няколко цвята, която ви позволява да внесете свежест във вашата трапезария. Той е лек, но стабилен и изключително удобен, благодарение на високата, тапицирана облегалка за гърба. Комбинацията от цветна дамаска с декоративни шевове и метални крака придава на съвременно излъчване на стола.


Качество и здравина

За изработката на трапезния стол Carmen 515 са използвани материали с високо качество и дълъг живот. За тапицерията на стола е избрана приятна на допир дамаска, с голяма здравина и устойчивост на износване. Неговите крака, макар и фини, са изключително стабилни, тъй като са направени от прахово боядисан метал.


Завършена комбинация

Ако искате изцяло да обновите своята кухня и старата ви маса не подхожда на столовете Carmen 515, то трапезна маса Carmen 1520 е чудесен вариант за съчетание с тях. Мебели Carmen предлага богата гама от трапезни маси, сред които може да откриете най-подходящата за вашия дом и интериор.


Максимално натоварване до 100 кг

Всички трапезни столове се характеризират с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

За лесно и безпроблемно транспортиране, трапезните столове Carmen се изпращат в разглобен вид, компактно опаковани. В кашона ще намерите списък на съставните части, както и инструкции за монтаж и демонтаж.

 

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал Дамаска
Седалка - материал: Дамаска
Крака - материал: Метал , Прахово боядисан
Тегло: 4.50 кг
Размери
Ширина 40 см
Дълбочина: 48 см
Височина 97 см
Дълбочина седалка: 39 см
Височина седалка от земята: 46 см
Дължина облегалка: 51 см
Максимално натоварване : 100 кг