Трапезен стол Carmen 370 - кафе

Трапезен стол Carmen 370 е съвременна кухненска мебел, отличаваща се с иновативен дизайн. Интересната визия, стабилната метална конструкция и изящната изработка правят модела изключително подходящ за интериора на модерния дом или заведение.


Нестандартен, стилен и удобен

Трапезен стол Carmen 370 прави впечатление с нестандартната си визия. Хромираната основа тип шейна ефектно контрастира на черния цвят на тапицерията от еко кожа. Дизайнът е стилен, разчупен и иновативен. Същевременно конструкцията е стабилна и устойчива на натоварване. Моделът е изключително комфортен, практичен и функционален. Издължената и извита форма на облегалката предоставя оптимален комфорт на тялото, дори при продължително седене. Съвършено гладката повърхност не задържа никакви петна и се почиства за секунди. Ако искате да разнообразите интериора в дома си, комбинирайте трапезен стол Carmen 370 с подходяща трапезна маса от серията.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Продуктите от серия трапезни столове Carmen се доставят в кашон, в разглобен вид. Монтажът им е изключително бърз и лесен, а при нужда също толкова лесно могат да бъдат разглобени.


 

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал Еко кожа
Материал серия: Leno
Седалка - материал: Еко кожа
Крака - материал: Хром
Тегло: 7.50 кг
Размери
Ширина 43 см
Дълбочина: 55 см
Височина 104 см
Ширина седалка: 43 см
Дълбочина седалка: 45 см
Височина седалка от земята: 47 см
Дължина облегалка: 57 см
Максимално натоварване : 100 кг