Трапезен стол Carmen 370-1 - тъмно кафяв


Елегантен и разчупен дизайн

Трапезният стол Carmen 370-1 е елегантен стол с нестандартни крака тип „шейна“. Моделът предлага комбинация от разчупен, стилен дизайн, здрава конструкция, комфортна седалка и удобна, леко извита облегалка. Със своята ефектна визия, столът Carmen 370-1 е подходящ за изискани ресторанти и чудесно би допълнил интериора на модерния дом.


Качество и стабилна основа

За изпълнението на красивия дизайн на трапезния стол Carmen 370-1 са използвани висококачествени материали. Неговата основа с елегантни форми е направена от хром, което я прави изключително стабилна и надеждна. За тапицерията му е избрана висок клас еко кожа, която е устойчива на износване и лесно се поддържа чиста.


Завършен стил

За да създадете завършен стил в своята трапезария, комбинирайте трапезните столове Carmen 370-1 с подходяща маса. Такава, например, е модел VEK-L от колекцията трапезни маси Carmen.


Максимално натоварване до 100 кг

Трапезният стол Carmen 370-1 е проектиран да издържи на натоварване до 100 кг. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Опаковка и транспортиране

Трапезните столове от серия Carmen се изпращат в разглобен вид и компактно опаковани за по-лесен и безпроблемен транспорт. Към всеки стол получавате списък на съставните части и подробни инструкции за монтаж и демонтаж.

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал Еко кожа
Материал серия: Top , Leno
Седалка - материал: Еко кожа
Крака - материал: Хром
Тегло: 7.07 кг
Размери
Ширина 42 см
Дълбочина: 55 см
Височина 95 см
Ширина седалка: 42 см
Дълбочина седалка: 48 см
Височина седалка от земята: 47 см
Дължина облегалка: 48 см
Максимално натоварване : 100 кг