Трапезен стол Carmen 328 - светло розов MS

Елегантност и в трапезарията

Трапезен стол Carmen 328 е стилен представител на трапезните мебели от колекцията на Carmen. Столът използва една от най-популярните напоследък конструкции за този тип мебели, а именно седалка и облегалка слети в един ергономичен корпус. Конструкцията притежава два силни аргумента, които я правят толкова успешна и атрактивна - заоблената монолитна визия изглежда особено елегантно и носи усещане за хармония и завършеност, а в същото време формата на стола го превръща в изключително удобно място за сядане. На ергономията му могат да завидят много от по-скъпите и сложни трапезни столове. Трапезен стол Carmen 328 е изработен от качествена еко кожа, която допълнително подсилва усещането за лукс и стил, а краката са метални, но имитират чудесно масивна дървесина. Ако търсите нещо различно и искате да заложите на качествени и едновременно стилни мебели, изберете трапезни столове 328, а за да обогатите и претворите изцяло атмосферата в дома си, ги комбинирайте с трапезни маси от колекцията мебели за дома на Carmen. Стол 328 се съчетава чудесно с маса Yasmin или маса Tamarind.


Надеждна опора

Краката на столовете са от здрав метал, имитиращ естествен дървен материал. Дизайнът е изчистен, фин и елегантен. Имитацията на дърво, създава усещане за близост с природата и внася изтънченост, комфорт и уют в обстановката. Здравата метална конструкция гарантира стабилността на трапезния стол и неговата устойчивост при натоварване.


Съвършена завършеност

Трапезен стол Carmen 328 се комбинира чудесно с подобната по дизайн и конструкция трапезна маса Yasmin, която също се предлага в богата гама от цветове. Съчетаването им води до постигане на хармония и завършен вид в трапезния интериор. За постигане на интересен и артистичен резултат, може да комбинирате различни цветове столове и маси.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един трапезен стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия трапезен стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Трапезни столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


 

Общи
Тип стол: Трапезен
Материал Еко кожа
Крака - материал: Метал
Тегло: 4.88 кг
Размери
Ширина 44 см
Дълбочина: 50 см
Височина 85 см
Ширина седалка: 44 см
Дълбочина седалка: 40 см
Височина седалка от земята: 47 см
Дължина облегалка: 38 см
Максимално натоварване : 100 кг