• Бар стол Carmen 3052 - червен

Бар стол Carmen 3052 - червен

Бар стол 3052 от серията бар столове на Carmen е удобен и компактен модел с хромирана основа, в съвременни цветове. Разполага с ринг за поставяне на краката.

Модерен и стилен

Бар стол Carmen 3052 удовлетворява напълно високите критерии на клиентите за стил, удобство и мода в интериорния дизайн. Изящната му визия ще промени изцяло пространството във всеки дом и ще придаде елегантност и комфорт. Изработен е от ABS материал, което улеснява изключително много самото му почистване. Снабден е с хромирана поставка за крака, която допринася още повече за удобството му. Оборудван е с въртящ се механизъм и газов амортисьор за регулиране на височината. Стабилната му хромирана основа създава усещане за изисканост и лукс. Бар стол Carmen 3052 се вписва перфектно както в домашна обстановка, така и в обзавеждане на ресторанти и барове.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един бар стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия бар стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


 

Общи
Тип стол: Бар стол
Материал ABS
Тип база: Хром
Газов амортисьор: да
Коригиране на височината: да
Тегло: 6.05 кг
Размери
Ширина 44 см
Дълбочина: 39 см
Височина 68 - 89 см
Ширина седалка: 32 см
Дълбочина седалка: 28 см
Височина седалка от земята: 61 - 82 см
Максимално натоварване : 100 кг