Тапициранa спалня от дамаска ERGO 180 - сив HL

Тапицираната спалня от дамаска ERGO е за тези, които търсят изчистен дизайн и практични функции, каквито са нейната сваляща се дамаска, амортисьора за повдигане и голямата ракла. ERGO предлага не само стил и удобство, но и изключителна здравина, благодарение на стабилната конструкция от метал и дърво, и подсилената подматрачна рамка.


Минималистичен дизайн и максимално качество

Тапицираната спалня ERGO е семпла, но стилна и прекрасно допълва съвременния и модерен дом. Нейната табла, наподобяваща облегалката на мека мебел, създава удобство, когато искате да застанете в полулегнало положение. И таблата и страниците са „облечени“ във висок клас дамаска, което придава усещане за повече уют във вашата спалня.

ERGO е пример за качество и здравина. Конструкцията на спалнята е направена от метал и дърво, а към нея е добавена подсилена подматрачна рамка, за да се наслаждавате на дълбок, спокоен сън.


Практична сваляща се дамаска

Спалнята ERGO е тапицирана с висококачествена дамаска посредством велкро ленти. Чрез тях може да отстраните дамаската от таблата и страниците бързо, само с няколко движения. Това прави поддръжката и почистването ѝ изключително лесно. В резултат вашата спалня ще изглежда винаги като нова с минимум усилия от ваша страна. За най-добри и сигурни резултати производителят препоръчва дамаската да се почиства на химическо чистене.


Подсилена подматрачна рамка

За здравината на една спалня са важни конструкцията и подматрачната рамка. Ето защо при ERGO е използвана метална подсилена рамка, в която може да сте сигурни, че ще издържи на натоварване. Тя играе ролята на надеждна основа за вашия матрак и гарантира вашия спокоен сън.


Повече място за багаж

Сред предимствата на тапицираната спалня от дамаска ERGO се нарежда нейната просторна ракла, която осигурява повече място за багаж във вашия дом. Тя има два вентилационни отвора на дъното и така предпазва това, което съхранявате в нея от задържане на миризми и влага. Достъпът до раклата е изключително лесен, благодарение на амортисьора за повдигане – нужно е само да издърпате леко дръжката, която се подава в долния край на ERGO.


Избор на матрак

При избора на нова спалня, обикновено избираме и нов матрак. ERGO се предлага в два варианта – за матрак с размери 160 х 200 и 180 х 200. Ако имате затруднения, ние можем да ви предложим голям набор от матраци на различни производители. Консултирайте се с нашите търговци за възможните варианти, спрямо вашите индивидуални нужди и предпочитания.


Удобно и лесно транспортиране

Спалнята ERGO се транспортира в разглобен вид и внимателно окомплектована в 5 пакета. Към нея ще получите инструкции за монтаж, в които е описана последователността от действия, които трябва да следвате.

Основни
Основа: Дърво / Метал
Материал лицева част: Сваляща дамаска
Материал страници: Сваляща дамаска
Общи
Материал Дамаска
Тегло: 161.50 кг
Размери
Подходяща за матрак: 180 х 200 см
Ширина 195 см
Височина страница от земята: 34 см
Височина табла: 76 см
Дължина 237 см
Екстри
Подматрачна рамка: Подсилена метална рамка
Амортисьор за повдигане: да
Ракла за съхранение: да