• Табуретка с колелца Carmen 3075 - сребърен

Табуретка с колелца Carmen 3075 - сребърен


Изчистен дизайн, практичност и удобство

Табуретка с колелца Carmen 3075 се вписва перфектно както в работна офис среда, така и сред уюта на дома ви. С компактните си размери и изчистен дизайн този стол е добро решение за по-малки пространства. Седалката му е изработена от омекотена полиуретанова пяна, облицована с еко кожа, която се почиства бързо и лесно. Хромираната база е оборудвана с колелца за по-голяма свобода на движение. Табуретка Carmen 3075 разполага с вграден газов амортисьор, благодарение на който вие имате възможност да регулирате височината на стола спрямо останалите мебели и индивидуалните си предпочитания. Здрава, стабилна и надеждна, табуретка с колелца Carmen 3075 има широко приложение, което зависи единствено от потребностите и вкуса ви.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един бар стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия бар стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


 

Общи
Тип стол: Бар стол
Материал Полиуретанова пяна , Еко кожа
Тип база: Хром
Газов амортисьор: да
Коригиране на височината: да
Тегло: 4.15 кг
Размери
Ширина 32 см
Дълбочина: 32 см
Височина 49 - 63 см
Ширина седалка: 32 см
Дълбочина седалка: 32 см
Височина седалка от земята: 49 - 63 см
Максимално натоварване : 100 кг