Разтегателна трапезна маса LOLA - венге 2

Разтегателна маса LOLA е функционална и практична трапезна маса с изящен, класически дизайн. Моделът е част от колекцията мебели за трапезария на Carmen, която включва изобилие от трапезни маси, кухненски маси, трапезни столове и различни варианти - комплект маса с четири стола, подходящи както за интериора на дома, така и за интериора на изискани ресторанти и заведения за хранене.

Непреходно усещане за автентичност и естетика

Разтегателна маса LOLA е изключително фин и елегантен модел трапезна маса, внасящ усещане за модерна класика в съвременния интериор. Плотът от МДФ материал с естествен фурнир, подлежи на лесна и бърза поддръжка, благодарение на качествените му характеристики. Твърдата и устойчива на влага, мухъл и надраскване повърхност запазва безупречният си вид за дълъг период от време. Лаковото покритие допълнително предпазва от вредното въздействие на слънчевите лъчи, запазвайки свежестта и автентичността на приятния дървесен цвят. Здравата и стабилна конструкция на масата се дължи на масивните крака от каучуково дърво. Заоблената форма на плота и изящните, деликатни извивки на краката придават меко и хармонично излъчване на трапезна маса LOLA. Допълнителният разтегателен плот, разположен в средата на масата, за секунди я превръща от компактна в удобна функционална мебел, отговаряща на нуждите на модерното домакинство.


Фина елегантна визия с надеждна опора

Краката на тази изчистена и елегантна трапезна маса са изцяло от естествен дървен материал. Линията им е деликатна и фина и придава нежно усещане за стил и премереност. Същевременно здравината им е гарантирана и спокойно може да се насладите на стабилността и устойчивостта на масата при натоварване. Масивните крака от дърво придават изисканост, комфорт и уют в интериора.


Пълен комплект с подходящи столове

Масата може да се комбинира със столове в същия цвят и сходен дизайн, за да придадете завършен вид на интериора във вашата кухня или трапезария. Трапезна маса LOLA се съчетава чудесно с трапезните столове от същата серия - LOLA.


Лесен монтаж

Всички кухненски и трапезни маси се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно за всеки, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите всеки един модел от серията.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Предлаганите от нас трапезни маси се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Краката са пакетирани отделно. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


 

Общи
Материал МДФ , eстествен фурнир
Дебелина на плот: 18 мм
Материал крака: масив - каучуково дърво
Разтягане: да
Тегло: 30.60 кг
Размери
Дължина маса: 120 - 155 см
Ширина маса: 90 см
Височина маса: 76 см