Работен офис стол DANILA - кралско син


Усъвършенстван класически дизайн

DANILA е една по-нестандартна и усъвършенствана версия на класически работен офис стол. Това се забелязва още по необичайно големите и дебели седалка и облегалка, с ергономични форми, които са създадени така, че да паснат по възможно най-добрия начин на вашето тяло.  Като добавим към това и богатия набор от допълнителни функции, работеният офис стол DANILA е идеално решение за тези, които търсят изчистен дизайн и удобство.


Качество до последния елемент

За изработката на работения офис стол DANILA са подбрани първокачествени материали, които ще преминат успешно теста на времето и ще запазят стола като нов дори след дълга употреба. Седалката и облегалката на стола са облечени в мека дамаска, която се отличава с голяма износоустойчивост. За вътрешността им е използван висококачествен пенополиуретан, който се отличава с еластична пореста структура, което пък от своя страна предотвратява появата на неприятни деформации и неравности по повърхността.


Коригиране височината на облегалката

За да прилегне максимално добре към вашето тяло и да ви осигури възможно най-добра и здравословна позиция, работеният офис стол DANILA позволява корекция на височината на облегалката спрямо вашия ръст. За тази цел, трябва да хванете облегалката с две ръце в долната част и леко да избутате нагоре до желаното от вас ниво.  Ако искате да коригирате изцяло нейната височина, необходимо е да я вдигнете до най-високата точка и тя автоматично се връща в първоначалната си позиция.


Заключване на облегалка в различни позиции

Работният офис стол DANILA притежава асинхронен механизъм, който ви позволява да наклоните и заключите облегалката за гърба под различен ъгъл, за да се наслаждавате на истински комфорт. За целта използвайте предназначената за това ръчка, която се намира под дясната половина на седалката. С нейна помощ ще запазите облегалката в най-удобното за вас положение бързо и лесно.


3D подлакътници

Работеният офис стол DANILA се отличава с 3D подлакътници, което ви дава възможност да ги коригирате изцяло по ваше желание. Височината им може да се регулира посредством копче от външната им страна. Необходимо е само леко да го натиснете и да придвижите подлакътника нагоре или надолу.

Наред с височината, може да промените е позицията на подлакътника чрез изнасяне напред или назад. Става бързо и лесно само с леко избутване на горната му част. Възможностите за корекции не свършват дотук! Може да регулирате и ъгъла на подлакътниците, като вие избирате в коя посока да ги завъртите - навътре или навън.


Заключване на седалката в различни позиции

Благодарение на асинхронния механизъм можете да наклоните и заключите седалката на DANILA под различен ъгъл, за да имате неповторимо удобство в дългите работни дни. Корекцията става чрез ръчка, която се намира под дясната част на седалката. Нужен е само лек натиск от ваша страна, докато седите в стола, за да наклоните седалката напред или назад под различен ъгъл. Щом намерите най-удобната за вас позиция, избутайте ръчката надолу и седалката остава заключена в избраното положение.


Коригиране на дълбочината на седалката

За максимално удобство дълбочината на седалката на DANILA може да се коригира в границите от 46 см. до 51 см. За тази цел, под предната дясна част на седалката има скрита ръчка, която трябва да издърпате с пръсти и да задържите, като с леко избутване напред или назад, може да намерите най-удобното за вас положение. За да запазите позицията, пуснете ръчката и седалката ще се заключи на нея.


Коригиране на цялостната височина

Благодарение на вградения газов амортисьор в основата на стола, може да коригирате височината на седалката от земята в границите от 46 до 58 см. Така може бързо да настроите стола според вашия ръст, като използвате ръчката за целта, която се крие под дясната половина на седалката.


Свобода на 360°

Работеният офис стол DANILA ви дава пълна свобода на движенията и ви позволява във всеки един момент да се завъртите накъдето пожелаете и с лекота да общувате с всички около вас.


Здрава и мобилна основа

Базата на DANILA, а също и нейните колелца, са изработени от полипропилен. Този тип колелца са изключително подходящи за помещения с меки настилки и ви дават възможност да се придвижвате бързо и лесно със самия стол.


Максимално натоварване до 100 кг

Работеният офис стол DANILA е подходящ за хора с тегло до 100 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги го подбирайте спрямо теглото и структурата на собственото ви тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Работеният офис стол DANILA ще ви бъде доставен в разглобено състояние и внимателно опакован в кашон. В опаковката на стола ще намерите подробна инструкция за сглобяване.

Инструкцията за монтаж можете да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“. Моля, спазвайте посочената в инструкцията за монтаж последователност от действия, за да не повредите вашия стол.

 

Общи
Тип стол: Офис стол
Материал Дамаска
Подлакътници: да
Тип база: Полипропилен
Тип механизъм: Асинхронен - за независимо регулиране и фиксиране на ъгъла на седалката и облегалката
Газов амортисьор: да
Материал подлакътници: Полипропилен
Коригиране на височината: да
Тегло: 21.00 кг
Размери
Цялостна височина: 92 - 104 см
Ширина 65 см
Дълбочина: 58 см
Дълбочина на регулируема седалка: 46 - 51 см
Височина седалка от земята: 46 - 58 см
Дължина облегалка: 46 см
Максимално натоварване : 100 кг
Екстри
Регулиране на ъгъла на наклон на облегалка: да
Заключване облегалка в различни позиции: да
Заключване седалка в различни позиции: да
Коригиране на дълбочина на седалка: да
Коригиране на височината на подлакътниците: да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад): да
Коригиране височина на облегалка: да