Президентски офис стол PALERMO - бял LUX


Гарантиран комфорт

Президентският офис стол PALERMO притежава изчистен, класически дизайн, който съчетава в перфектно съотношение мекота и стабилност. Неговата широка седалка и висока облегалка гарантират комфорт за всеки, без значение от ръста. Той ще ви осигури удобство, облечено в стил , за да направи всеки ден в офиса по-приятен и ползотворен.


Отлично качество

PALERMO демонстрира превъзходство по отношение качеството на използваните материали за неговата изработка. Благодарение на това видът му остава непокътнат, дори след дълга употреба, а комфортът и стабилността му се запазват във времето. В него са комбинирани хром и висок клас естествена кожа, като може да избирате от няколко различни цвята.


Заключване в позиция

Президентският офис стол PALERMO разполага с мултиблок механизъм, което ви позволява да го фиксирате в избрана от вас позиция. С натискане на левия лоста под седалката може да фиксирате облегалката и седалката под наклон така, че да се чувствате възможно най-удобно. Столът остава заключен в това положение без да се люлее, докато не освободите лоста отново.


Регулируем люлеещ механизъм

Люлеещият механизъм на PALERMO е още едно от неговите предимства, което се грижи за вашия комфорт по време на работния ден. Той може да бъде регулиран според вашите предпочитания и ръст чрез въртене на кръглата хватка под седалката. По този начин бързо и лесно променяте съпротивлението при натиск с тялото назад и съответно лекотата на люлеене.


Меки подлакътници

Президентският офис стол PALERMO е с фиксирани подлакътници, изработени от хром и кожа. Тяхната извита форма и мекият пълнеж в горната им част ще осигурят максимално удобство за ръцете ви, както и да ги облегнете.


Коригиране на височината на стола

С помощта на лоста вдясно под седалката можете да регулирате височината на PALERMO. Газовият амортисьор в основата на стола позволява да вдигнете седалката до височина 61 см. от земята или да я свалите до 53 см.


Завъртане на 360 °

С PALERMO може да виждате всичко около вас като се обърнете, в която и да е посока, докато сте седнали в стола си.  Благодарение на завъртането на 360° само едно движение ви дели от заобикалящите предмети.


Стабилна и мобилна основа

Президентският офис стол PALERMO има здрава хромирана база и звездовидна основа със заоблени форми и силиконови колелца. Освен че ви позволяват да се движите заедно със стола, този тип колелца са подходящи както за меки, така и за твърди настилки и няма да наранят пода.


Максимално натоварване до 130 кг.

За да се чувствате удобно в своя офис стол, той трябва да отговаря на вашите нужди и телосложение. PALERMO е изключително подходящ модел за хора с по-едър ръст и тегло до 130 кг., както и за всички които държат на високото качество и търсят класически и луксозен стол.


Компактна опаковка и лесен монтаж

За по-лесно транспортиране столът се изпраща разглобен и внимателно опакован. Към него ще получите списък на съставните части и подробни инструкции за монтаж.

 

Общи
Тип стол: Президентски
Материал серия: Gold
Подлакътници: да
Тип база: Хром
Тип механизъм: Мултиблок - заключване в различни позиции
Газов амортисьор: да
Материал лицева част: Естествена кожа - top leather
Материал подлакътници: Хром / Еко кожа / Естествена кожа
Коригиране на височината: да
Материал гръб: Еко кожа
Тегло: 21.00 кг
Размери
Цялостна височина: 122-130 см
Ширина 62 см
Дълбочина: 74 см
Дълбочина седалка: 49 см
Височина седалка от земята: 53-61 см
Дължина облегалка: 69 см
Максимално натоварване : 130 кг
Екстри
Регулируем люлеещ механизъм: да
Заключване в позиция: да