Президентски офис стол FREDO - оранжев


Комфорт от най-ново поколение

Модерно излъчване и много удобства, които ще превърнат работата в удоволствие – това получавате с президентския офис стол FREDO. Неговата съвременна визия комбинира изчистен от детайли дизайн и ефектен гръб. Голямата, мека седалка и облегалката, следваща извивките на гръбнака, осигуряват здравословна позиция на вашето тялото през целия ден. Всеки човек е уникален и неповторим, ето защо FREDO притежава всички възможни функции за един офис стол, които позволяват да го моделирате изцяло според вашите предпочитания и нужди, за да постигнете максимален комфорт.


Качество от най-висок стандарт

За да се наслаждавате възможно най-дълго на удобството на президентския офис стол FREDO, той е изработен от висококачествени материали. Неговата база е изградена от алуминий, което гарантира издръжливост при дългогодишна употреба. Седалката с мек пълнеж е облечена с най-висок клас дамаска, а облегалката е изработена от изключително здрава и еластична мрежа, което осигурява прохлада през горещите летни дни.


Коригиране на облегалката за глава

Създателите на президентския офис стол FREDO са помислили за вашия комфорт от глава до пети.  Мекият и удобен подглавник на стола може да бъде регулиран по височина чрез издърпване нагоре или с движение надолу, за да го настроите спрямо вашия ръст. И това не е всичко – може да променяте също и ъгъла на наклон на подглавника така, че да се чувствате възможно най-удобно.


Коригиране на височината на облегалката

Сред многото функции на президентския офис стол FREDO е механизмът за регулиране на височината на облегалката – едно по-рядко срещано, но особено важно предимство за хората с по-висок ръст. Корекцията става лесно и без никакви усилия – просто хванете облегалката и я издърпайте нагоре до желаното ниво. За да я върнете в най-ниската позиция плътно до седалката, трябва да я издърпате до най-високата точка и тя ще слезе обратно надолу. 


3D подлакътници

Президентският офис стол FREDO предлага не 1, а цели 3 възможности за регулиране на подлакътниците, за да осигури максимално удобство и за вашите ръце. С натискане на страничните бутони и придвижване нагоре или надолу, може да коригирате нивото на тяхната височина. Бързо и лесно може да ги завъртите под ъгъл наляво или надясно – просто ги хванете с длани и ги обърнете в желаната посока. Също толкова лесно, само с едно движение, може да ги изнесете напред или да ги избутате назад.


Лумбална опора

В задната част на облегалката на президентския офис стол FREDO е поставена лумбална опора, която ще се погрижи за правилната ви стойка и ще ви предпази от чувството на умора и болки в кръста и гърба. Като всяка друга част от стола и тя може да бъде регулирана спрямо вашите лични предпочитания. Това става чрез въртене на дръжките в двата и края.  


Коригиране дълбочината на седалка

В дългия списък с удобства на президентския офис стол FREDO е възможността за регулиране на дълбочината на неговата голяма и широка седалка.  С помощта на скрита под седалката ръчка може да я изтеглите напред или да я приберете плътно до облегалката за гърба. За целта издърпайте с пръсти ръчката навън, задръжте я и плъзнете седалката напред или назад според вашите предпочитания. Механизмът позволява да коригирате дълбочината от 48 см. до 53 см.


Заключване в позиция (мултиблок)

Тази функция ви позволява да заключите своя стола в най-удобната за вас позиция под различен наклон. За целта използвайте лостa, в лявата част под седалката на стола. Завъртете го назад и столът ще остане фиксиран в избраното положение. За да го отключите, завъртете в обратната посока и натиснете облегалката леко назад с тежестта на гърба си. Лесно е и отнема броени секунди.


Регулируем люлеещ механизъм

За още повече комфорт по време на работа FREDO има люлеещ механизъм, който ви позволява да се отърсите от събралото се напрежение в тялото и да останете подвижни, дори и в седнало положение. С помощта на въртене на ръчката вдясно под седалката, може да регулирате лекотата, с която се люлее столът, като така променяте съпротивлението на облегалката при натиск назад.


Коригиране на височината на стола

За да се чувствате добре в своя стол, той трябва да отговаря на вашата височина. Чрез вградения газов амортисьор в основата на FREDO, може да коригирате отстоянието на седалката от земята в рамките от 44 до 54 см. За да настроите височината на стола, използвайте ръчката вдясно под седалката.


Завъртане на 360°

С президентския офис стол FREDO се движите свободно, без ограничения благодарение на възможността за въртене на 360°. Тази функцията ви позволява да комуникирате с лекота с околните и да следите всичко, случващо се в офиса.


Стабилна основа със силиконови колелца

Стабилната база, изработена от алуминий, нарежда президентския стол FREDO сред най-здравите и надеждни офис столове на. Силиконовите му колелца са изключително безшумни и са специално проектирани, така че да предпазят вашата подова настилка (плочки, теракот, паркет и т.н.) от надраскване, когато се придвижвате със стола.


Максимално натоварване до 130 кг

Президентският офис стол FREDO е подходящ за хора с тегло до 130 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги го подбирайте спрямо теглото и структурата на собственото ви тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Вашият президентски стол FREDO ще бъде доставен в разглобено състояние и опакован в кашон. В опаковката на стола ще намерите подробна инструкция за сглобяване.

Инструкцията за монтаж можете да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“. Моля, спазвате посочената в инструкцията за монтаж последователност от действия, за да не повредите вашия президентски стол FREDO.

 

Общи
Тип стол: Президентски
Материал Дамаска , Мрежа
Подлакътници: да
Тип база: Алуминий
Тип механизъм: Мултиблок - заключване в различни позиции
Газов амортисьор: да
Материал подлакътници: Полипропилен
Коригиране на височината: да
Тегло: 25.00 кг
Размери
Цялостна височина: 117 - 127 см
Ширина 68 см
Дълбочина: 64 см
Дълбочина на регулируема седалка: 48 - 53 см
Височина седалка от земята: 44 - 54 см
Дължина облегалка: 73 см
Максимално натоварване : 130 кг
Екстри
Коригиране на дълбочина на седалка: да
Коригиране на височината на подлакътниците: да
Коригиране на ъгъла на подлакътниците: да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад): да
Коригиране височина на облегалка: да
Коригиране на облегалка за глава: да
Регулируем люлеещ механизъм: да
Заключване в позиция: да
Лумбална опора: да