Президентски офис стол ENRICO - черен

Вече не е необходимо да сте президент, за да се наслаждавате на президентски комфорт. Офис столът ENRICO е тук, за да ви осигури първокласно удобство, спокойствие и релакс, с каквито едва ли някой президент може да се похвали. ENRICO постига това благодарение на множеството си функции и механизми за регулиране на облегалката, седалката и подлакътниците, благодарение на които е способен да се приспособи към всяка извивка и нужда на тялото ви.


Президентски комфорт

Искате да разполагате с удобствата на президент, но без да носите неговите отговорности? Президентският офис стол ENRICO може да ви осигури точно това! ENRICO е най-висок клас офис стол, решен в изключително стилен дизайн и изграден от висококачествени материали - дамаска и мрежа, които ще осигурят истински президентски комфорт на кръста, гърба и врата ви.


3D подлакътници за оптимален комфорт на ръцете

Президентският офис стол ENRICO притежава иновативни полипропиленови подлакътници с три функции. Те могат да се местят нагоре и надолу, да се изнасят напред и назад, както и да променят ъгъла си, за да осигурят максимален комфорт на ръцете ви.


Множество функции

Президентският офис стол ENRICO разполага с разнообразни механизми, проектирани така, че да осигурят комфорт на тялото ви във всяка позиция. Сред тях е и функцията за регулация на височината, чрез която столът се приспособява изцяло към вашия ръст. ENRICO позволява не само нагласяне на всеки един негов елемент към конкретните извивки на тялото ви, но и дава възможност за заключването му в най-удобната за вас позиция (мултиблок). Президентският офис стол ENRICO разполага още с регулируем люлеещ механизъм, който се настройва автоматично според тежестта на седящия, 3D подлакътници и възможност за въртене на 360°. Благодарение на тези механизми ще изпитате истински президентски комфорт както в неподвижно състояние, така и при всяко едно, дори леко движение със стола.


Безшумни полипропиленови колелца

Президентският офис стол ENRICO е оборудван с пет полипропиленови колелца, които го правят изумително подвижен и тих при движение върху меки подови настилки като мокети, килими и други.


Издръжлив на натоварване

Базата на президентския офис стол ENRICO е изградена от изключително здрав алуминий. Това му позволява да издържа на натоварване до 130 килограма, което автоматично го извежда на челно място сред най-здравите и най-издръжливите офис столове на пазара.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Вашият президентски стол FREDO ще бъде доставен в кашон и в разглобено състояние. В опаковката на стола ще намерите подробни инструкции за неговото монтиране. Стъпките за монтаж можете да свалите и от страницата на продукта в сайта ни – в секция „Документация“. Моля, спазвайте посочената в инструкцията за монтаж последователност от действия, за да не повредите вашия нов президентски стол.

 

Общи
Тип стол: Президентски
Материал Дамаска , Мрежа
Подлакътници: да
Тип база: Алуминий
Тип механизъм: Auto weight-sensing - с функция за люлеене с автоматично настройване според тежестта на седящия и възможност за фиксиране в изправена позицция
Газов амортисьор: да
Материал подлакътници: Полипропилен
Коригиране на височината: да
Тегло: 25.50 кг
Размери
Цялостна височина: 118 - 128 см
Ширина 65 см
Дълбочина: 63 см
Дълбочина седалка: 49 см
Височина седалка от земята: 42 - 52 см
Дължина облегалка: 76 см
Максимално натоварване : 130 кг
Екстри
Коригиране на дълбочина на седалка: да
Коригиране на височината на подлакътниците: да
Коригиране на ъгъла на подлакътниците: да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад): да
Регулируем люлеещ механизъм: да
Заключване в позиция: да