Президентски офис стол BENITO - черен

Президентски стол BENITO умело съчетава високо качество и модерен дизайн в едно. А когато към тях добавим и функции като регулируеми подлакътници, седалка, лумбална упора и мултиблок механизъм – столът става задължителен елемент за всеки един офис.


Качество във всеки детайл

За изработката на президентския стол BENITO са използвани само първокласни материали. Лицевата част на подглавника и облегалката са изработени от плътна мрежа за максимално удобство. За седалката е избран висококачествен пенополиуретан, който е облечен в мека черна дамаска. Базата на модела е решена в първокачествен алуминий, който изцяло гарантира дълготрайна и безпроблемна употреба на стола.


Свобода във всяко движение

Акцент при BENITO е поставен на облегалката на модела. Нейната лицева част е решена в изключително здрава мрежа, която позволява постоянна циркулация на въздух и не допуска спарване. Тя се явява особено подходяща за горещите дни или за хора, които прекарват повече часове на своя стол. За задната част на облегалката е използван висококачествен полипропилен, формата на който най-точно може да се оприличи на гръбначен стълб. Интересното при облегалката на модела е, че тя не е статична, а се явява като естествено продължение на вашия гръб и го следва във всяко едно движение, като по този начин му дава възможно най-добра упора.


Коригиране височината на подлакътниците

За максимално удобство, президентският стол BENITO позволява да коригирате височината на подлакътниците, за да намерите най-удобната за вас позиция. Това става изключително лесно посредством бутон, който се намира от външната страна на подлакътника. Необходимо е само леко да го натиснете и да придвижите съответно нагоре или надолу, за да отговори в максимална степен на вашите нужди.


Заключване в позиция – мултиблок

Благодарение на функцията мултиблок, президентския стол BENITO ви позволява да намерите най-удобната за вас позиция и да заключите стола на нея, за да не се налага да го настройвате всеки път, когато ще го използвате. Това става изключително бързо и лесно посредством завъртане на ръчка, която се намира под лявата страна на седалката. За да отключите стола, трябва да завъртите ръчката в обратна посока и леко да натиснете облегалката с гръб, при което столът плавно ще се върне в първоначалната си позиция.


Лумбална опора

Президентският стол BENITO е оборудван и с лумбална опора, която да осигури най-правилна и здравословна позиция на гръбначния ви стълб през целия работен ден. За максимално удобство, позицията на опората може да се регулира, за да ви пасне максимално добре, като това става само с леко избутване нагоре или надолу.


Коригиране дълбочината на седалката

За да пасне максимално добре към вашето тяло, президентският стол BENITO има функция, която позволява да се регулира дълбочината на седалката. Това става посредством ръчка, която се намира под дясната половина на седалката. Корекцията става изключително лесно, като трябва само леко да издърпате и задържите ръчката навън и с леко придвижване на седалката да изберете най-удобната за вас позиция.


Регулируем люлеещ механизъм

За да бъдете максимално пълноценни на работното място, е необходимо периодично да си правите кратки почивки. Люлеещият механизъм на президентския стол BENITO ще ви помогне да се отпуснете и да се насладите на няколко минути пълноценен релакс.


Коригиране на височината

Коригирането на височината на президентския офис стол BENITO става с помощта на вградения в базата на стола газов амортисьор и механизъм (ръчка) под седалката му. По този начин можете да регулирате височината на седалката от земята спрямо вашия ръст, като при този модел височината е в границите на 43см - 53 см.


Силиконови колелца

Стабилната алуминиева база на президентския стол BENITO е завършена с 5 силиконови колелца, които освен, че позволяват бързо, плавно и безшумно придвижване по всякакви повърхности без да нараняват настилката, се отличават с  изключителна здравина и надеждност.


Завъртане на 360°

Функцията за въртене на 360° ви дава пълна свобода на движенията и ви позволява да сменяте позицията си във всяка една посока.


Максимално натоварване до 130 кг

Президентският офис стол BENITO е подходящ за хора с тегло до 130 килограма. За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги го подбирайте спрямо теглото и структурата на собственото ви тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната стойка на вашето тяло през целия ден, а по този начин и косвено за вашето здраве и благополучие.


Компактен пакетаж и лесно транспортиране

Вашият президентски стол BENITO ще бъде доставен до вас в разглобено състояние и внимателно опакован в кашон. В опаковката на стола ще намерите подробна инструкция за сглобяване.

Инструкцията за монтаж можете да свалите и от страницата на продукта, като кликнете върху таба „Документация“. Моля, спазвайте посочената в инструкцията за монтаж последователност от действия, за да не повредите вашия президентски стол BENITO.

 

Общи
Тип стол: Президентски
Материал Дамаска , Мрежа
Подлакътници: да
Тип база: Алуминий
Тип механизъм: Мултиблок - заключване в различни позиции
Газов амортисьор: да
Материал подлакътници: Полипропилен
Коригиране на височината: да
Тегло: 19.00 кг
Размери
Цялостна височина: 118 - 128 см
Ширина 64 см
Дълбочина: 62 см
Дълбочина на регулируема седалка: 46 - 51 см
Височина седалка от земята: 43 - 53 см
Дължина облегалка: 75 см
Максимално натоварване : 130 кг
Екстри
Коригиране на дълбочина на седалка: да
Коригиране на височината на подлакътниците: да
Регулируем люлеещ механизъм: да
Заключване в позиция: да
Лумбална опора: да