Кожена спалня AVA 180 - бяло-кафяво

Кожена спалня AVA от колекцията луксозни спални на Carmen е спалня с класически изящна визия, включваща подматрачна рамка за матрак 180 х 200 см. Серията предлага подходящи нощни шкафчета, матраци и спални комплекти.


Класика в два цвята

Кожена спалня AVA принадлежи към луксозната серия на спални Carmen. Тя се отличава с двуцветни меки форми, облицовани в естествена кожа с уникален съвременен дизайн, който ще изпълни пространството със стил, комфорт и уют. Елегантната ѝ визия носи усещане за свобода и хармония. Луксозна спалня AVA представлява шедьовър на модерния интериорен дизайн и е изключително желан продукт за всяко спално помещение. Ще се насладите на мекота и нежност, а двуцветната ѝ облегалка ще ви пренесе в друго измерение. Изключително лесна и удобна за почистване, кожена спалня AVA ще спести допълнително време за вашата почивка. Класическите овални форми създават уют и топлина в пространството, а двуцветната ѝ облицовка носи съвременния творчески дух.


Творчество и стил

Кожена спалня AVA е един съвременен продукт, който е предназначен както за хора с афинитет към класическия стил, така и за хора с екстравагантен модерен вкус. Умелото съчетание на двуцветните меките овални форми на страниците е гарнирано от семпло извезани бели шевове. Пълен баланс е постигнат от асиметричното съчетание на цветовете на предната част на спалнята и облегалката. Строги шевове минават напречно и през двете. Изцяло облицованите от еко кожа страници се почистват лесно и удобно и носят чувство за чистота и мекота в стаята. И така класическият стил на кожени спални AVA е разчупен от двуцветното съчетание, което ще внесе творчество и стил във всеки дом.


Здравина и стабилност

Основата на спални Carmen е изработена от метал и дърво, което гарантира стабилността и здравината ѝ. Подматрачната рамка е подсилена от метални греди от двете страни, които не позволяват на ламелите да се огъват.


Мекота и нежен сън

Незаменимите матраци, които предлагаме към спални Carmen, следват естествените анатомични форми и осигуряват качествена почивка не само за тялото, но и за ума. Те са неразделна част от комфорта и лукса на кожени спални от серия Carmen и са отличен избор за спокойствие и удобство. Предлагат се във вариант 180 х 200 см и 160 х 200 см.


Последният щрих

Спалните комплекти се съчетават и хармонизират със спални Carmen и придават още по-голяма изтънченост и класа на цялостното обзавеждане. Комплектите се предлагат допълнително в различни варианти, а меките и висококачествени материи, от които са направени, създават чувство за безкрайна нежност и чистота.


 

Основни
Основа: Дърво / Метал
Материал лицева част: Естествена кожа
Материал страници: Еко кожа
Общи
Тегло: 90.00 кг
Размери
Подходяща за матрак: 180 х 200 см
Ширина 208 см
Височина страница от земята: 32 см
Височина табла: 75 см
Дължина 250 см
Екстри
Подматрачна рамка: Подсилена метална рамка
Амортисьор за повдигане: не
Ракла за съхранение: не