Кожен ъглов диван DIANA - кестен

Кожен ъглов диван DIANA е луксозна ъглова мека мебел от колекцията кожени холови гарнитури Carmen. Наличните цветове са кестен и капучино.


Лукс в чиста форма

Ъглов кожен диван DIANA е истинско превъплъщение на елитна луксозна мека мебел. Естествената кожа е от най-високо качество. Изработката и детайлите също са без компромис. Дизайнът е изчистен и изискан, и носи осезаемо усещане за лукс и комфорт. Липсват каквито и да било механизми и допълнителни функции, които да усложнят дивана и да нарушат перфектната му визия. Кожен диван DIANA има за цел да бъде визуално пиршество и комфортна наслада - нищо друго. Идеална мебел за луксозния офис интериор.


Изяществото на естествената кожа

Кожен ъглов диван DIANA е изработен от естествена телешка кожа, която е перфектен избор на материал. Телешката кожа е изключително издръжлива във времето и гарантира практичността на дивана. Естествената дишаща функция на телешката кожа подсигурява вашия комфорт през всички сезони и климатични условия. Коженият ъглов диван DIANA се почиства лесно и бързо благодарение на предимствата на естествената кожа. Отличава се с високо качество, стил и удобство, които ще превърнат обикновеното ежедневие в необикновено изживяване.


Здравина и устойчивост

Кожен ъглов диван DIANA е изработен от изключително здрава метална конструкция в съчетание с масивно дърво. Тези материали гарантират здравината и устойчивостта на дивана дори при голямо напрежение. Кожен ъглов диван DIANA е подходящ за всеки, който търси лукс, комфорт, качество и дълъг живот на продукта.


 

Общи
Материал лицева част: Естествена кожа
Материал серия холови гарнитури: Fenix
Вид гарнитура: Ъгъл
Дизайн по поръчка: не
Материал конструкция: Дърво / Метал
Материал пълнеж: Пенополиуретан
Крака Дърво
Размери
Ширина 285 см
Височина 90 см
Височина седалка от земята: 44 см
Дължина 285 см
Височина облегалка: 46 см
Дълбочина на модул: 56 см