Кожен ъглов диван ADRIANA - кестен

Кожен ъглов диван ADRIANA е еталон за комфорт и изискана визия. Изработен от висококачествена естествена кожа, диванът е истинска наслада за сетивата. Моделът е наличен само в цвят кестен. Колекцията холови гарнитури Carmen включва дивани, фотьойли, ъглови дивани и друга мека мебел.
       

Класически силует

Кожен ъглов диван ADRIANA е мебел без компромиси. Визията е класическа за подобен вид дивани - с широки, равни повърхности за сядане и с елегантно оформени облегалки. Естествената кожа прави диванът да изглежда още по-шикозен и луксозен, като в същото време му осигурява сериозна устойчивост на износване и стареене. Конструкцията, съчетаваща масивно дърво и метал допълва гаранциите за дълготрайна и безпроблемна употреба. Кожен ъглов диван ADRIANA е оборудван с допълнителна полезна функция, разширяваща възможностите му за употребa и за съчетание с различни интериори - подглавниците се вдигат и спускат в зависимост от желанията и нуждите на седящите персони.


Визия или комфорт

Механизмите за повдигане и сваляне на подглавниците са отлично допълнение към комфорта и визуалните качества на кожен диван ADRIANA. Благодарение на тях на практика разполагате с две конфигурации на дивана, всяка изпълняваща различна цел. При спуснати подглавници, меката мебел изглежда стилно и компактно и предлага отлична бизнес визия. При вдигнати подглавници пък се нарушава леко визията, но пък се добавя огромно количество комфорт - чудесен способ за отмора и релакс е да облегнете гърба и главата си на удобно повдигнатата мека облегалка.


Изяществото на естествената кожа

Кожен диван ADRIANA е изработен от естествена телешка кожа, която е перфектен избор на материал. Нежната естествена кожа е изключително издръжлива във времето и гарантира практичността на дивана. Дишащата функция на телешката кожа подсигурява вашия комфорт през всички сезони и климатични условия. Кожен диван ADRIANA се почиства лесно и бързо благодарение на предимствата на естествената кожа. Отличава се с високо качество, стил и удобство, които ще превърнат обикновеното ежедневие в необикновено изживяване.


 

Общи
Материал лицева част: Естествена кожа
Материал серия холови гарнитури: Fenix
Вид гарнитура: Ъгъл
Дизайн по поръчка: не
Материал конструкция: Дърво / Метал
Материал пълнеж: Пенополиуретан
Крака Дърво
Размери
Ширина 227 см
Височина 72 см
Височина седалка от земята: 44 см
Дължина 278 см
Височина облегалка: 28 см
Дълбочина на модул: 55 см
Дължина на лежанката: 172 см
Ширина на лежанката: 108 см
Екстри
Регулируеми подглавници: да
Лежанка Лява