Холна маса TRIO - бяла

TRIO e холна маса с оригинален дизайн от три плота в три различни цвята. Изработена е от МДФ с гланцово покритие и е изключително подходяща за дивани с нисък профил.

Хармония от цветове и форми

TRIO е интересна и стилна холна маса, създадена за любителите на модерното и нестандартното. Тя се състои от три квадратни плота в бяло, сиво и черно, горните два от които могат да се въртят на 360°самостоятелно един от друг. Това ви позволява сами да моделирате и променяте вида на масата за секунди. Може да оставите трите плота симетрично разположени така, че да образуват трицветен куб или да дадете воля на въображение си и да придадете на TRIO различни причудливи форми.


Качество и лукс

Холната маса TRIO се отличава със своя ефектен дизайн и модерно, арт излъчване. Нейната основа и плотове са изработени от МДФ с гланциран финиш, което гарантира качество и създава усещане за лукс.


Опаковка и монтаж

TRIO пристига при вас добре опакована, в разглобено състояние за лесно и безпроблемно транспортиране. В кашона ще намерите приложени инструкции за монтаж, с които лесно да сглобите своята нова маса.

Общи
Материал МДФ - гланц
Материал основа: МДФ - гланц
Завъртане на 360 градуса: да
Тегло: 45.70 кг
Размери
Ширина 80 см
Височина 37 см
Дължина 80 см