Холна маса TEDI L - дъб

Холната маса TEDI L e с изчистен, класически дизайн, който подхожда на всеки интериор. За разлика от останалите холни маси, TEDI L се отличава с по-висока база и чудесно се комбинира с по-масивни модели дивани. Основата на масата е от МДФ, а плотът е от изключително здраво закалено стъкло. Масата разполага и с допълнителен по-малък плот, на който може да държите декорация или неща, които да ви бъдат на една ръка разстояние.


Класика в жанра

TEDI L е класически модел холна маса с два стъклени плота и крака от МДФ с цвят на дъб. Тя комбинира изчистен дизайн и функционалност. По-голямата ѝ височина позволява да я използвате не само за вашето кафе, но и за хранене, а долният плот е практичен и удобен за съхранение на вещи или за красива декорация, на която да се наслаждавате поглеждайки през горния. Въпреки големите си размери, TEDI L създава усещане за простор, тъй като стъклото пропуска светлината.


Качествена изработка и материали

За двата плота на холна маса TEDI L е използвано здраво закалено стъкло. Те са съединени чрез елементи изработени от хром, а за краката на масата е използван висококачествен МДФ материал. Дебелината на горния стъклен плот е 8 мм.


Компактна опаковка и лесен монтаж

Холни маси Carmen се предлагат в разглобен вид, компактно опаковани в кашон за лесно транспортиране. Приложените подробни инструкции за монтаж и демонтаж ще ви помогнат да сглобите всяка една маса от серия Carmen сами.

 

Общи
Материал Закалено стъкло
Дебелина на плот: 8 мм
Материал крака: Хром , МДФ
Тегло: 30.00 кг
Размери
Дължина маса: 120 см
Ширина маса: 70 см
Височина маса: 55 см