Холна маса SWING - бяла

SWING e компактна и стилна холна маса от гланциран МДФ. Тя се състои от две кръгли части, горната от които се върти във всяка една посока.

Арт дизайн

Холната маса SWING притежава минималистичен, арт дизайн, който съчетава симетрично с нестандартно. Интересното в него е, че горният плот може да се завърта на 360°, което ви позволява да разчупите кръглата форма на масата и ви осигурява повече пространство, в случай, че сте поканили гости за чаша ароматно кафе. В стандартно положение между двата плота на масата се образува ниша, която може да използвате, за да оставите своя смартфон, дистанционното, списания или други малки предмети, които да бъдат близо до вас.


Висококачествена изработка

Кръглата основа и горният плот на SWING са изработени от висококачествен МДФ с гланц покритие. Масата се предлага в два цвята – бял и крем, които с лекота могат да се впишат към различен интериор.


Компактна опаковка

Холната маса SWING се доставя добре опакована в кашон за безпроблемно транспортиране. Тя пристига при вас цяла, без да се налага да губите време за монтаж.

Общи
Материал МДФ - гланц
Материал основа: МДФ - гланц
Завъртане на 360 градуса: да
Тегло: 33.80 кг
Размери
Ширина 80 см
Височина 35 см
Дължина 80 см