Холна маса Niki S

Холна маса Niki S е елегантен и иновативен модел, който разполага с общо три плота от закалено стъкло. Ефектният дизайн и стабилната ѝ хромирана конструкция я правят предпочитана мебел за интериора на съвременния дом и офис.


Елегантност и финес

Холна маса Niki S е част от разнообразната колекция мебели за дома на Carmen. Дизайнът ѝ е разчупен, интересен и иновативен. Моделът разполага с три плота от закалено стъкло. Най-горният е елипсовиден, а под него помощните два, разположени на различна височина, са с нестандартна, асиметрична форма и матирана повърхност. Хромираната метална конструкция е изключително стабилна, а елегантните накрайници на краката допълнително осигуряват оптимално балансиране на масата. Холна маса Niki S се вписва идеално в интериора на съвременния офис и дом, внасяйки доза изисканост и стил.


Компактна опаковка – лесен монтаж

Холни маси Carmen се предлагат в разглобен вид, компактно опаковани в кашон за лесно транспортиране. Приложените подробни инструкции за монтаж и демонтаж ще ви помогнат да сглобите всяка една маса от серия Carmen сами.


 

Общи
Материал Закалено стъкло
Дебелина на плот: 6 мм
Материал крака: Хром
Тегло: 11.50 кг
Размери
Дължина маса: 90 см
Ширина маса: 55 см
Височина маса: 41 см