Холна маса HOLO X - черна

Холна маса HOLO X притежава изключително атрактивен дизайн и нестандартна конструкция. Украшение за всеки хол или всекидневна с модернистичен и арт интериор.


Елегантни форми

HOLO X е впечатляваща холна маса, чиито дизайн граничи с този на скулптура и внася осезаемо усещане за изкуство. HOLO X е подходяща за обзавеждане на хол, всекидневна, офис или приемна, но където и да я разположите, интериорът ви ще получи сериозна доза арт визия. Основата е от гланциран МДФ материал и изглежда луксозно и елегантно, а елипсовидният стъклен плот е от 8-мм закалено стъкло. Противно на авангардната визия, цветовите варианти на холна маса HOLO X са класическите черно и бяло, но те подсилват усещането за луксозна мебел, което е търсен от дизайнерите ефект. Стъклените мебели са изключително функционални и практични, поддържат се лесно и запазват естетическия си вид за дълъг период от време. 


Компактна опаковка – лесен монтаж

Холни маси Carmen се предлагат в разглобен вид, компактно опаковани в кашон за лесно транспортиране. Приложените подробни инструкции за монтаж и демонтаж ще ви помогнат да сглобите всяка една маса от серия Carmen сами.

Общи
Материал Закалено стъкло
Материал основа: МДФ - гланц
Дебелина на плот: 8 мм
Тегло: 22.90 кг
Размери
Ширина 60 см
Височина 42 см
Дължина 110 см