ДИВАН ТАНГО


Удобен и комфортен

    Приятни меки форми. Модерна семпло елегантна линия. Осезаем комфорт и неприсъща функционалност. Диван ТАНГО изразява Вашия изискан стил и усещане за естетика в дома.

СЪБУДИ ДИЗАЙНЕРА В СЕБЕ СИ!

    Добрите търговски практики днес са неразделно свързани с възможността, КЛИЕНТЪТ да до проектира и създава изделия, които да задоволят напълно неговите предпочитания, разбиране и усещане за функционалност, комфорт и цветови комбинации. В „готовите“ решения на Дивани от НАНИ, КЛИЕНТЪТ има право да избира без да доплаща ориентацията /ляво – дясно/, типът дамаска, цветовото решение по елементи от картел и др. Чрез тази си възможност клиентът оставя частица от себе си в новия диван, като освен това си създава усещане за удовлетвореност и индивидуалност.

    ДИВАН TANGO е дългосрочна инвестиция, задоволяваща всички потребителски вкусове.

    Да  се отпуснеш и да потънеш в комфорт! Ползотворно да прекарваш времето, отделено за малките любими ежедневни удоволствия. Нов диван с подчертана индивидуалност от професионалисти в дизайна, създаден за да се впише лесно и естествено в интериора на съвременното жилище. С усещане за релакс и комфорт, благодарение на вложените технологии от 21 век. 

ФУНКЦИОНАЛНОСТ ЗА ВСЕКИ ДОМ

    Преминете към ново ниво на комфорт с диван ТАНГО. Изключително здрав и модерен, моделът предлага удобства, които отговарят на съвременните изисквания за модерно жилище.

    Класическата висококачествена дървена конструкция е подсилена с рамки от метален профил. Това създава допълнителна здравина и предотвратява характерните за „евтините“ дивани усуквания и произтичащите скърцания, счупвания и несигурност при ползване.