Бар стол Carmen 3068 - черен

Бар стол 3068 принадлежи към серия бар столове Carmen. Отличава се със стилен дизайн, здрава хромирана основа, меки и удобни седалка и облегалка от нежна еко кожа и хромиран ринг за поставяне на краката.


Изискан, удобен, практичен

Бар стол Carmen 3068 ще допълни перфектно бар плота в дома или заведението. Характерно за този модел бар стол е отличителният изискан дизайн, който ще се впише към всеки интериор. Седалката и облегалката са омекотени и облицовани с нежна еко кожа, която се поддържа изключително лесно и бързо. Хромираната основа придава допълнително изящество, а хромираният ринг за поставяне на краката ще ви осигури незаменим комфорт. Бар стол Carmen 3068 е снабден с механизъм за регулиране на височината чрез вграден газов амортисьор. Вие разполагате с възможността да определите точната височина на бар стола спрямо собствения си ръст и спрямо височината на бар плота. Избирайки бар стол Carmen 3068, вие залагате на удобство и практичност в стилен дизайн.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един бар стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия бар стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


 

Общи
Тип стол: Бар стол
Материал Еко кожа
Тип база: Хром
Газов амортисьор: да
Коригиране на височината: да
Тегло: 8.30 кг
Размери
Ширина 50 см
Дълбочина: 45 см
Височина 82 - 104 см
Ширина седалка: 38 см
Дълбочина седалка: 36 см
Височина седалка от земята: 63 - 85 см
Дължина облегалка: 19 см
Максимално натоварване : 100 кг