Бар стол Carmen 3063 - червен

Бар стол 3063 принадлежи към серия бар столове Carmen. Отличава се със стилен екстравагантен дизайн, здрава хромирана основа, ергономични и меки седалка и облегалка, нежна еко кожа и хромиран ринг за поставяне на краката.


Екстравагантен стил

Бар стол Carmen 3063 е идеално допълнение към всяко бар обзавеждане. Той е творение на съвременния интериорен дизайн и се отличава със своята визия и функционалност. Ергономичните седалка и облегалка са изработени от пухкав пълнеж, който ви осигурява необходимата мекота през цялото време, докато стоите. Нежната еко кожа, с която е облицован, е стилно украсена с декоративни шевове. Основата му е хромирана и е снабдена със специален ринг за поставяне на краката, благодарение на който вие ще се почувствате още по-удобно. Бар стол Carmen 3063 разполага с вграден амортисьор за регулиране височината на стола, което го прави още по-практичен. С луксозния си вид и гарантирана издръжливост и надеждност бар стол Carmen 3063 ще надхвърли вашите очаквания и изисквания.


Максимално натоварване: 100 кг

Всеки един бар стол се характеризира с допустимо максимално натоварване. За да си осигурите оптимален комфорт и дълъг експлоатационен живот на вашия бар стол, спазвайте оказаното ограничение за максимална тежест.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Бар столове Carmen са комплектувани и опаковани в разглобен вид в компактни опаковки, които се транспортират лесно и удобно. Към всеки стол има приложен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж и демонтаж.


 

Общи
Тип стол: Бар стол
Материал Еко кожа
Тип база: Хром
Газов амортисьор: да
Коригиране на височината: да
Тегло: 8.70 кг
Размери
Ширина 43 см
Дълбочина: 44 см
Височина 95 - 115 см
Ширина седалка: 43 см
Дълбочина седалка: 37 см
Височина седалка от земята: 62 - 82 см
Дължина облегалка: 33 см
Максимално натоварване : 100 кг