Ъглов диван CAMEO - шампанско SD

CAMEO е широк и удобен ъглов диван с впечатляващи размери и меки възглавници. Изработен е от висококачествена текстилна дамаска и стабилна дървена конструкция. Моделът е с дясна лежанка (ъгъл) и два подвижни подглавника.  
       

Дизайн до последния детайл

Ъгловият диван CAMEO ще ви впечатли със своя модерен и същевременно с това изключително изчистен дизайн. Фините линии, които очертават меката мебел, описват изключително удобни и просторни лежанки. Те са допълнени от меки декоративни възглавници и ви приканват да се отпуснете за пълноценен релакс, да почетете книга, да погледате телевизия, а защо не и да се отдадете на сладка дрямка.


Първокласни материали

За изработката на ъгловия диван CАМЕО са използвани само подбрани висококачествени материали. Цялата конструкция на модела е изработена от дърво, което осигурява здравина и издръжливост. За пълнежа е използван първокачествен пенополиуретан с пореста структура, който се отличава с голяма еластичност, което не позволява появата на неприятни неравности или деформации по неговата повърхност, дори след дълга употреба във времето. Моделът е облечен в мека дамаска, която се характеризира с голяма еластичност и износоустойчивост, а допирът до нея напомня на нежна ласка.


Сваляща се дамаска за лесно почистване

За максимално лесно почистване ъгловият диван Cameo е „облечен“ в дамаска под формата на удобни калъфи, част от които са завършени с ципове, а други с велкро лепенки. Това позволява само с едно движение да ,,съблечете‘‘ своя диван и да се погрижите за неговите чистота и освежаване.

За най-добри и сигурни резултати производителят препоръчва да се доверите на химическо чистене, което да се погрижи за дамаската на професионално ниво.


Изключително меки възглавници

Ъгловият диван CАМЕО разполага с 6 големи правоъгълни възглавници, които са разположени на облегалките и нежно ви обгръщат. За по-голямо удобство, към тях има добавени още 3 квадратни декоративни възглавници, които са в различен цвят и придават завършен щрих на модела. Голямото предимство е това, че възглавниците не са захванати за дивана, а са свободни. По този начин вие сами решавате къде и как да ги позиционирате, за да постигнете максимално удобство.


Подглавници според желанието

За да ви предразположи към пълноценна почивка, ъгловият диван CАМЕО има два подглавника, които наподобяват мека възглавница. Тяхното голямо предимство е възможността да ги местите. Това позволява вие сами да изберете къде да ги позиционирате, за да намерите най-удобното за вас положение. Самото преместване става изключително лесно и бързо - необходимо е само да хванете подглавника с ръце от двете му страни и да го издърпате напред и нагоре, за да го освободите, и вече сте готови да го поставите на новото му място, с леко натискане навътре към облегалката.


Безпроблемно транспортиране и пренасяне

Основният проблем, който е свързан със закупуването на ъглов диван в повечето случаи е неговото транспортиране поради големите им габаритни размери и тегло.  При модел CАМЕО е помислено и за това - диванът се доставя до вас на  6 самостоятелни модула, които са изключително лесни за транспортиране и пренасяне.

 

Общи
Материал Дамаска
Материал лицева част: Дамаска
Вид гарнитура: Ъгъл
Материал конструкция: Дърво
Материал пълнеж: Пенополиуретан
Размери
Ширина 295 см
Височина 63 см
Височина седалка от земята: 36 см
Дължина 380 см
Височина облегалка: 27 см
Дълбочина на модул: 74 см
Екстри
Лежанка Дясна
Възглавници: 9 бр.
Подглавници 2 бр.