Ъглов разтегателен диван PICOLLO - бордо 09

Ъгловият разтегателен диван PICOLLO е модел с изчистен дизайн и функция ,,Сън‘‘, изработен от първокачествени материали. Заоблените форми, ниският корпус и просторната лежанка са само част от детайлите, които ще ви грабнат още от самото начало. Като добавим към тях и изключителното удобство на дивана, той ще се превърне във вашето любимо място у дома. Ъгловият разтегателен диван PICOLLO се изработва само по поръчка, като имате опции за избор както на позицията на лежанката, така и на вида и цвета на използваните материали – дамаска, еко кожа или комбинация от двете. Срокът за изработка е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).


Превърнете желанията си в реалност

PICOLLO е ъглов разтегателен диван, който се изработва само по поръчка. Вие решавате с какъв ъгъл да бъде – ляв или десен, с какъв тип дамаска да бъде тапициран, както и в какъв цвят да бъде решен, като имате възможност да избирате измежду над 60 цвята дамаска и над 10 цвята еко кожа. Можете да се спрете както на един цвят и една материя, така и на комбинация от различни цветове и материи.

Срокът за изработка на дивана е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

* Позицията на ъгъла (лежанката) – лява или дясна, се определя, като застанете фронтално срещу него. Ако лежанката е от лявата ви страна, ъгълът е ляв. Ако лежанката е от дясната ви страна, ъгълът е десен.

* Цените посочени в сайта са за дивани изработени с дамаски от 1-ва и 2-ра категория, способни да издържат на 50 000 до 100 000 цикъла на триене по скалата на Martindale.


Първокачествени материали

Ъгловият разтегателен диван PICOLLO се произвежда в Полша от материали с европейско качество. В него се съчетават естествено дърво, висок клас ПДЧ и първокачествен пенополиуретан , за да се постигне възможно най-високо ниво на здравина, качество и удобство.


Край на притеснението от петна и разливане

При поръчка на ъглов диван PICOLLO, пред вас се разкрива голям избор от различни видове дамаски и цветове, а освен това може да се възползвате и от две изключително важни предимства. Една част от дамаските са водоустойчиви благодарение на използваната при изработката им waterproof технология – това означава, че течностите се разливат, но не попиват в тях. Така диванът ви ще остане сух и защитен, дори ако случайно разлеете нещо върху него.

Друга част от дамаските разполагат с easy clean технология, която ви позволява премахването на почти всяко петно с помощта на малко вода и чиста кърпа. Потъркайте с тях в кръгови движения изцапаното място и бързо и лесно ще заличите следите от неприятния инцидент.

Избрана селекция от дамаски умело съчетава и двете технологии – waterproof и easy clean.


Нисък профил и заоблени форми

Ъгловият разтегателен диван PICOLLO ще ви впечатли с изключително изчистения си дизайн, заоблените форми и ниския профил. Неговата класическа визия ще внесе голяма доза уют във вашия дом, а благодарение на ниската височина, той няма да „затвори" помещението, в което е разположен.


Пухкави възглавници

Облегалката на ъгловия разтегателен диван PICOLLO е завършена с 2 големи правоъгълни и изключително пухкави възглавници. Те не са захванати към корпуса на модела, благодарение на което може да избирате как да ги позиционирате, за да получите максимално добра опора и комфорт. Калъфките на възглавниците са с цип, което позволява да ги свалите и да се погрижите за тяхното освежаване или почистване.


Функция Сън

Само с няколко движения може да пренесете комфорта на удобния ви ъглов диван в една изключително примамлива и внушителна по размер спалня. Разпъването става много лесно и бързо, като за целта е необходимо леко да повдигнете и издърпате към себе си удобна дръжка, която е разположена в предната долна част на седалката. По този начин пред вас ще се открие още една удобна лежанка. Такава дръжка е разположена и в предната част на лежанка, като отново е необходимо да повдигнете и леко да издърпате, за да се освободи още малко място. От тук нататък остава само да натиснете облегалките да легнат надолу и да се насладите на удобството, което се разкрива пред вас, с площ за спане от 193 x 218 см.


Модулен дизайн

Един от  основните проблеми, който съпровожда закупуването на ъглов диван е големите размери и тегло, които го правят труден за транспортиране и пренасяне. С ъгловия разтегателен диван PICOLLO няма да имате такива затруднение, тъй като рой се доставя разглобен на два отделни и самостоятелно опаковани модула.

 

Общи
Материал Дамаска
Вид гарнитура: Ъгъл
Дизайн по поръчка: да
Материал конструкция: ПДЧ , Дърво
Материал пълнеж: Пенополиуретан
Крака Дърво
Размери
Ширина 160 см
Височина 76 см
Височина седалка от земята: 42 см
Дължина 238 см
Височина облегалка: 34 см
Дълбочина на модул: 86 см
Дължина на лежанката: 150 см
Ширина на лежанката: 95 см
Размери легло (в разгърнато положение): 193 х 218 см
Екстри
Лежанка Лява / дясна
Възглавници: 2 бр.
Ракла за съхранение: да
Функция сън: да