Ъглов разтегателен диван PIANO - бежов 21-2

Представяме ви PIANO – диванът, за който можете да кажете, че е „THE ONE“. PIANO е дизайнерски ъглов разтегателен диван с много предимства: разтегателен механизъм (функция „Сън“), просторни лежанки с модерен нисък профил, огромна ракла за съхранение и регулируеми подглавници за удобство и максимален релакс във всяка позиция.
 Ъгловият разтегателен диван PIANO се изработва само по поръчка, като имате опции за избор както на позицията на лежанката, така и на вида и на цвета на използваните материали – дамаска, еко кожа или комбинация от двете. Срокът за изработка е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

Цвят, материали и ъгъл по ваш избор

Точно така. Защо да се задоволявате с готовите дивани на пазара, когато можете сами да проектирате вашия, така че да пасне перфектно на интериора в дома ви? С PIANO вие избирате не само позицията на лежанката (лява или дясна), но и вида и цвета на материалите за изработката му. При подбора на материали можете да избирате от над 60 цвята дамаска и над 10 цвята еко кожа, като можете да се спрете както на един цвят и една материя, така и на комбинация от различни цветове и материи.

Срокът за изработка на ъгловия разтегателен диван PIANO е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

*Позицията на ъгъла (лежанката) – лява или дясна, се определя, като застанете фронтално срещу дивана. Ако лежанката е от лявата ви страна, ъгълът е ляв. Ако лежанката е от дясната ви страна, ъгълът е десен.

* Цените посочени в сайта са за дивани изработени с дамаски от 1-ва и 2-ра категория, способни да издържат на 50 000 до 100 000 цикъла на триене по скалата на Martindale.

*Зелената възглавница и одеалото върху дивана на снимката не са включени към него.


Европейско качество

Ъгловите разтегателни дивани PIANO се произвеждат в Полша от материали с европейско качество. Пълнежът на седалките, облегалките и подглавниците е от висококачествен пенополиуретан с висока еластичност и издръжливост. Тези негови качества предпазват възглавниците на дивана от деформиране и образуване на „дупенца“ и неравности.

Стабилната конструкция от масивна дървесина и ПДЧ в комбинация със здравите хромирани крачета на дивана са допълнителна гаранция за дългосрочната му и безпроблемна експлоатация.


Край на притесненията от петна и разливане

При поръчка на ъглов диван PIANO имате богат избор от различни видове дамаски и цветове, а освен това може да се възползвате и от две изключително важни предимства. Част от дамаските са водоустойчиви благодарение на използваната при изработката им waterproof технология – това означава, че течностите се разливат, но не попиват в тях. Така диванът ви ще остане сух и защитен, дори ако случайно разлеете нещо върху него.

Друга част от дамаските разполагат с easy clean технология, която позволява премахването на почти всяко петно с помощта на малко вода и чиста кърпа. Потъркайте с тях в кръгови движения изцапаното място и бързо и лесно ще заличите следите от неприятния инцидент.

Избрана селекция от дамаски комбинира и двете технологии – waterproof и easy clean.

 


Нисък профил и изчистени линии

Ако трябва да опишем ъгловия диван PIANO с няколко думи, те ще са съвременен дизайн с нисък профил, изящни прави линии и галещи окото овални форми. Ниският профил на PIANO му позволява да бъде позициониран под прозореца във вашия хол, без да разваля гледката ви към околния свят. Ниският профил на дивана спомага и за по-голям приток на слънчева светлина в помещението. Стилен акцент в дизайна на дивана са заоблените хромирани крачета.


Просторна ракла за съхранение

Ъгловият разтегателен диван PIANO е оборудван с неочаквано голяма ракла за съхранение, простираща се по цялата дължина на една от лежанките му. Раклата се отваря с помощта на повдигащ механизъм и разполага с 4 вентилационни отвора, осигуряващи постоянен приток на свеж въздух. Непрекъснатата циркулация на свеж въздух не позволява задържането на неприятни миризми, както и натрупването на влага и образуването на мухъл във вътрешността на раклата.


Функция „Сън“

Стилен през деня и удобен през нощта – това е ъгловият диван PIANO. Благодарение на неговата възможност за разтягане (функция ,,Сън‘‘) вече без проблеми ще посрещате гости с преспиване. Самото разпъване става изключително лесно – посредством колелца и удобна дръжка, с помощта на които изваждането и позиционирането на скрития под седалките на дивана матрак става бързо и без никакви усилия.


Подглавници с 6 степени на регулиране

Ъгловият разтегателен диван PIANO разполага с 3 подглавника с ергономична форма. Позицията на всеки един подглавник се регулира самостоятелно (независимо от останалите подглавници), като само с едно леко повдигане на подглавника можете да промените неговия ъгъл така, че той да продължи по естествен начин извивките на вашето собствено тяло. Когато подглавникът бъде поставен в напълно вертикална позиция, заключващия го механизъм се освобождава и той може да се върне в хоризонтална (изходна) позиция.


Модулен дизайн за безпроблемно транспортиране

Един от най-често срещаните проблеми при ъгловите дивани са големите им габаритни размери и тегло, които ги правят трудни за транспортиране и пренасяне. С ъгловия разтегателен диван PIANO няма да имате този проблем, защото всеки диван PIANO се доставя на два самостоятелни модула, които са изключително лесни и удобни за транспортиране.

 

Общи
Материал Дамаска , Еко кожа
Вид гарнитура: Ъгъл
Дизайн по поръчка: да
Материал конструкция: ПДЧ , Дърво
Материал пълнеж: Пенополиуретан
Крака Хром
Размери
Ширина 232 см
Височина 71 см
Височина седалка от земята: 40 см
Дължина 271 см
Височина облегалка: 31 см
Дълбочина на модул: 60 см
Дължина на лежанката: 187 см
Ширина на лежанката: 106 см
Размери легло (в разгърнато положение): 197 x 127 см
Екстри
Регулируеми подглавници: да
Лежанка Лява / дясна
Ракла за съхранение: да
Функция сън: да