Ъглов разтегателен диван ARUBA - розов 9180 / бял 1

ARUBA е от диваните, в които човек се влюбва от пръв поглед. Тя създава силно и запомнящо се първо впечатление с кокетния си и женствен дизайн. Изящните линии и силует, дървените крачета, пастелните цветове на дамаските и многобройните възглавници – всичко в ARUBA създава усещане за романтика с лек ретро привкус.
 ARUBA е дизайнерски ъглов диван, разполагащ с функция за разтягане (функция „Сън“), просторна ракла за съхранение на багаж и осем пухкави възглавници с различни размери.
 Ъгловият разтегателен диван ARUBA се изработва само по поръчка, като имате опции за избор както на позицията на лежанката, така и на вида и на цвета на използваните материали – дамаска, еко кожа или комбинация от двете. Срокът за изработка е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).
   
       


Създайте своя интериорен шедьовър

Ъгловият разтегателен диван ARUBA се изработва само по поръчка, като имате опции за избор както на позицията на лежанката, така и на вида и на цвета на използваните материали – дамаска, еко кожа или комбинация от двете. При подбора на материали можете да избирате от над 60 цвята дамаска и над 10 цвята еко кожа, като можете да се спрете както на един цвят и една материя, така и на комбинация от различни цветове и материи.

Срокът за изработка на дивана е 30 работни дни, а поръчката си можете да направите във всеки един от шоурумите ни в страната (София, Пловдив и Варна).

* Позицията на ъгъла (лежанката) – лява или дясна, се определя, като застанете фронтално срещу него. Ако лежанката е от лявата ви страна, ъгълът е ляв. Ако лежанката е от дясната ви страна, ъгълът е десен.

* Цените посочени в сайта са за дивани изработени с дамаски от 1-ва и 2-ра категория, способни да издържат на 50 000 до 100 000 цикъла на триене по скалата на Martindale.


Доказано европейско качество

Ъгловият разтегателен диван ARUBA се произвеждат в Полша от материали с доказано европейско качество.

За конструкцията на ARUBA са използвани висококачествено ПДЧ и масивна дървесина – материали, които гарантирано ще преминат успешно теста на времето. Елегантните крачета на дивана, също изработени от масивна дървесина, са допълнителна предпоставка за стабилността и издръжливостта през годините.


Край на притесненията от петна и разливане

При поръчка на ъглов диван ARUBA имате богат избор от различни видове дамаски и цветове, а освен това може да се възползвате и от две изключително важни предимства. Част от дамаските са водоустойчиви благодарение на използваната при изработката им waterproof технология – това означава, че течностите се разливат, но не попиват в тях. Така диванът ви ще остане сух и защитен, дори ако случайно разлеете нещо върху него.

Друга част от дамаските разполагат с easy clean технология, която позволява премахването на почти всяко петно с помощта на малко вода и чиста кърпа. Потъркайте с тях в кръгови движения изцапаното място и бързо и лесно ще заличите следите от неприятния инцидент.

Избрана селекция от дамаски комбинира и двете технологии – waterproof и easy clean.

 


Просторна ракла за съхранение

Ъгловият разтегателен диван ARUBA притежава просторната ракла за багаж, майсторски прикрита под една от лежанките му. Удобен механизъм позволява с леко повдигане на лежанката и без никакви усилия да отворите раклата и да  приберете всичко, което не ви е нужно в момента. Затварянето на раклата става със същата лекота.


Функция „Сън“

Грациозен диван през деня и любовно кътче през нощта – това е ARUBA. За да се възползвате от функцията „Сън“, трябва само да повдигнете седалката на дивана и да я издърпате към вас, точно както правите, когато отваряте раклата му, след което да натиснете облегалката на дивана напред. Цялата трансформация отнема по-малко от минута и ви осигурява пространство за спане с размери 149 x 276 см.


Потопете се в мекота и романтика

Изящната визия на ъгловия диван ARUBA се допълва от 8 елегантни декоративните възглавници с различни форми и размери. Всяка възглавница е отделен модул, т.е. не е захваната за конструкцията на дивана. Това означава, че имате пълна свобода да размествате, аранжирате и преподреждате възглавниците на дивана. А когато сте готови, просто се отпуснете върху тях и се потопете в невероятната им мекота.


Изящество във всеки детайл

Дървените крачета на ъгловия диван ARUBA се не просто гаранция за неговата стабилност и устойчивост. Със своя ретро дизайн те са чаровно намигване към близкото минало, създаващо завладяващо усещане за топлина и домашен уют.


Модулен дизайн за безпроблемно транспортиране

Всеки ъглов разтегателен диван ARUBA се състои от 2 индивидуални модула с компактни размери, което го прави изключително лесен за транспортиране и пренасяне.

 

 

Общи
Материал Дамаска , Еко кожа
Вид гарнитура: Ъгъл
Дизайн по поръчка: да
Материал конструкция: ПДЧ , Дърво
Материал пълнеж: Пенополиуретан
Крака Дърво
Размери
Ширина 170 см
Височина 79 см
Височина седалка от земята: 45 см
Дължина 310 см
Височина облегалка: 34 см
Дълбочина на модул: 84 см
Дължина на лежанката: 157 см
Ширина на лежанката: 144 см
Размери легло (в разгърнато положение): 149 x 276 см
Екстри
Лежанка Лява / дясна
Възглавници: 8 бр.
Ракла за съхранение: да
Функция сън: да