• Трапезна маса Carmen Yasmin 120 - бял

Трапезна маса Carmen Yasmin 120 - бял


Съвременна елегантност

Трапезна маса Yasmin от серията мебели за дома на Carmen е съвременно решение за обзавеждане на трапезария, кухня, кухненски кът и помещение за хранене. Масата е здрава, стабилна и същевременно изключително лека. Плотът е изработен изцяло от МДФ – напълно екологичен материал с плътно матово покритие, което предпазва гладката повърхност от надрасквания и леки нарушения в целостта на дървесината. Елегантните крака на трапезната маса от естествен бук придават фина завършеност на модела. В комбинация с подходящи столове от серията трапезни столове на Carmen, интериорът ви ще придобие модерно и свежо излъчване.


Фина елегантна визия с надеждна опора

Краката на тази изчистена и елегантна трапезна маса са изцяло от естествен дървен материал – бук. Линията им е деликатна и фина и придава нежно усещане за стил и премереност. Същевременно здравината им е гарантирана и спокойно може да се насладите на стабилността и устойчивостта на масата при натоварване. Масивните крака от дърво придават изисканост, комфорт и уют в интериора.


Съвършена завършеност с подходящи модели столове

Трапезна маса Yasmin може елегантно да се комбинира с трапезни столове с крака от естествен бук в същия изчистен дизайн, като моделите 9960, 9957 или 9958. В зависимост от личните предпочитания и вкус може да се избере модел в цвета на масата или ярък, контрастиращ, който да служи за акцент в интериора. Подходящото съчетание на трапезна маса и столове ще претвори обстановката на вашата трапезария и ще придаде индивидуализъм и стил в помещението.


Лесен монтаж

Всички кухненски и трапезни маси се сглобяват по модулна система, изключително лесно и бързо. Описанието е достъпно за всеки, за да може без трудности и чужда помощ да сглобите всеки един модел от серията.


Компактен пакетаж и лесно пренасяне

Предлаганите от нас трапезни маси се доставят в кашон, в разглобен вид, с подробна инструкция за монтаж. Краката са пакетирани отделно. Всички елементи са подредени и готови за сглобяване след отваряне на кашона. При необходимост можете също толкова лесно да разглобите масата, да я приберете в кашона и да я транспортирате до новото ѝ местонахождение.


 

Общи
Материал МДФ
Дебелина на плот: 20 мм
Повърхност: Гладка
Материал крака: Бук
Разтягане: не
Тегло: 23.00 кг
Размери
Дължина маса: 120 см
Ширина маса: 80 см
Височина маса: 75 см