• Трапезна маса Carmen Azalia X - черна

Трапезна маса Carmen Azalia X - черна


Модерен и изчистен дизайн

Azalia X e компактна трапезна маса с изчистен, модерен дизайн и квадратна форма със заоблени ъгли. Буковите крака на масата придават свежест на нейната семпла визия и създават усещане за топлина и уют. Моделът се предлага с бял и черен плот, изработен от МДФ с гладко покритие, което се почиства бързо и лесно. Тези класически цветове могат с лекота да се впишат в различен интериор.


Стабилна основа

Трапезната маса Carmen Azalia X е изработена от висококачествени материали. Тя е лека, но изключително стабилна. Нейните овални крака от бук осигуряват надеждна и здрава опора, а модерната комбинация от естествено дърво и цветен плот ще внесе стил във вашата трапезария.


Перфектната комбинация

Ако искате цялостна промяна в обзавеждането, не пропускайте да разгледате колекцията от трапезни столове на мебели Carmen. Azalia X може да се комбинира чудесно с трапезни столове с крака от бук, какъвто е модел Carmen 9971.


Лесен монтаж

Заедно със своята нова маса ще получите подробни инструкции за монтаж. С тяхна помощ бързо и лесно ще сглобите Azalia X, без да губите много време или да се нуждаете от чужда помощ.


Компактна опаковка

Всички трапезни маси Carmen се изпращат разглобени и добре опаковани, за да се избегнат повреди при транспортирането. За да сглобите лесно всички елементи, следвайте приложените инструкции.

 

Общи
Материал МДФ
Дебелина на плот: 18 мм
Повърхност: Гладка
Материал крака: Бук
Тегло: 15.60 кг
Размери
Дължина маса: 80 см
Ширина маса: 80 см
Височина маса: 74 см