Холна маса IDEA - орех

IDEA е необикновена холна маса, която ще ви възхити със своя причудлив и неописуем дизайн. Всичко в нея е необичайно и интересно - от нестандартната основа от едната страна, комбинирана с фини крака от другата, през интересната форма на плота и кръглата стъклена част. За изработката на тази разчупена визия е използван МДФ материал и закалено стъкло.

Смел и разчупен дизайн

IDEA е повече от обикновена и практична холна маса. Тя плод на богато въображение, което надхвърля границите на традиционния интериорен дизайн. Смелата комбинация от ефектна основа от кръгли елементи в единия край на масата и фини крака от другата страна, придават разчупена визия на модела. Заоблените форми на плота са допълнени хармонично от концентрични окръжности по повърхността и кръгъл стъклен плот, през който се вижда интересната стъпаловидна структура на основата под него.


Стабилност и здравина

Холната маса IDEA е нестандартна, но изключително стабилна. Тя е изработена от висококачествен МДФ материал с естествен фурнир. За част от плота е използвано подсилено закалено стъкло с дебелина 4 мм, което е изключително здраво и устойчиво на удари.


Опаковка и монтаж

Холната маса IDEA се изпраща добре опакована в компактен, разглобен вид за безпроблемно транспортиране. В кашона ще намерите подробни инструкции за монтаж, с които бързо и лесно да я сглобите.

 

Общи
Материал Закалено стъкло , МДФ - естествен фурнир
Материал основа: МДФ - естествен фурнир
Дебелина на плот: 4 мм
Тегло: 21.00 кг
Размери
Дължина маса: 130 см
Ширина маса: 60 см
Височина маса: 39 см