Работен офис стол CLARA - сив


Класически дизайн и смайващо удобство

Работният офис стол CLARA е практичен и изключително удобен модел, който ще надмине очакванията ви за комфорт. С широка седалка и голяма по размер облегалка, той е подходящ както за по-дребни, така и за по-едри на ръст хора. Неговите ергономични извивки гарантират, че ще се чувствате отлично в него, дори ако се налага да прекарате цял ден зад бюрото.

CLARA e чудесно съчетание от класически, изчистен дизайн и множество допълнителни функции, които ви дават възможност да настроите всяка част от стола според вашите предпочитания, за да се наслаждавате на пълен комфорт по време на работа.


Еталон за качество

Работният офис стол CLARA е пример за надеждна изработка с висококачествени материали, което подсигурява дългогодишна употреба, без проблеми. Основата и подлакътниците са изработени от полипропилен, а за седалката и облегалката му е използвана мека и гладка на допир дамаска, устойчива на износване.


Коригиране височината на облегалката

Облегалката на работния офис стол CLARA е проектирана така, че да осигури максимално удобство на гърба ви. Освен че е широка и ергономична, тя може да се регулира по височина спрямо вашия ръст. Корекцията става бързо и лесно – просто я хванете с длани в основата отдолу и издърпайте нагоре. За да я свалите по-ниско, трябва само да я натиснете надолу в горната част.


Заключване облегалка в различни позиции

Работният офис стол CLARA е с асинхронен механизъм, което ви позволява да наклоните и заключите облегалката за гърба под различен ъгъл, за да се наслаждавате на истински комфорт. Тази корекция се извършва бързо и лесно с помощта на обозначената за целта ръчка под седалката на стола.


4D подлакътници

Когато става дума за подлакътниците на работния офис стол CLARA, буквално всичко е възможно. Във външния им край има малък бутон, който ви позволява да регулирате тяхната височина – натиснете, задръжте и издърпайте нагоре или надолу. Ъгълът на подлакътниците също може да бъде променен по ваше желание. Нужно е просто да хванете горната част на подлакътника и да го завъртите навън или навътре, според вашите предпочитания.

Друго голямо предимство е изнасянето и прибирането на подлакътниците напред или назад. И това не е всичко! Можете да промените дори разстоянието между подлакътниците. Всеки от тях е захванат под седалката с механизъм, наподобяващ кранче. То може лесно да бъде отвито и завито в 3 различни позиции (дупки), като по този начин може да приберете подлакътниците плътно до седалката или да ги изнесете в страни.  


Коригиране на дълбочината на седалката

Работният офис стол CLARA има широка и извита седалка, чиято дълбочина може да се регулира за още по-голямо удобство на седящия в него. Това става чрез дискретна ръчка в долната част на седалката (в предния десен ъгъл). За да увеличите дълбочината, просто издърпайте ръчката навън и изтеглете седалката напред. По същия начин може да я върнете назад. Дълбочината се регулира в рамките от 45 до 50 см.


Заключване седалка в различни позиции

Благодарение на асинхронния механизъм можете да наклоните и фиксирате седалката на CLARA под различен ъгъл напред или назад. За да отткриете най-удобната позиция за вас, използвайте втората ръчка вдясно под седалката.


Коригиране височината

След всички изброени по-горе функции, едва ли ще ви изненадаме като ви кажем, че може да коригирате височината на работния офис стол CLARA. Това се случва с помощта на вградения газов  амортисьор в основата на стола и натискането на съответната ръчка в дясно под седалката.


Завъртане на 360°

С CLARA може да се завъртите, в която и да е посока във всеки един момент. Така имате възможност да наблюдавате всичко случващо се около вас и да комуникирате свободно с всички наоколо.


Стабилна и подвижна основа

Работният офис стол CLARA е със звездовидна основа с колелца, изработени от полипропилен,  благодарение на което може да се придвижвате бързо и плавно, без да ставате. Този тип колелца са особено подходящи за помещения с меки подови настилки.


Максимално натоварване до 100 кг

Работният офис стол CLARA е подходящ за хора с тегло до 100 кг. За да сте максимално удовлетворени от вашия офис стол, винаги го избирайте спрямо структурата теглото на вашето тяло. Правилно подбраният офис стол се грижи за нормалната ви стойка през целия ден, а така съответно и за вашето здраве и благополучие.


Компактна опаковка и лесно транспортиране

Работният офис стол CLARA пристига при вас в разглобен вид и добре опакован за лесно и безпроблемно транспортиране. Подробен списък на съставните компоненти, както и инструкции за монтаж ще намерите приложени в опаковъчния кашон. Моля, следвайте стриктно инструкциите и точния ред при сглобяването на вашия продукт.

 

 

Общи
Тип стол: Офис стол
Материал Дамаска
Подлакътници: да
Тип база: Полипропилен
Тип механизъм: Асинхронен - за независимо регулиране и фиксиране на ъгъла на седалката и облегалката
Газов амортисьор: да
Материал подлакътници: Полипропилен
Коригиране на височината: да
Тегло: 25.00 кг
Размери
Цялостна височина: 103 - 115 см
Ширина 69 см
Дълбочина: 61 см
Дълбочина на регулируема седалка: 45 - 50 см
Височина седалка от земята: 45-57 см
Дължина облегалка: 58 см
Максимално натоварване : 100 кг
Екстри
Регулиране на ъгъла на наклон на облегалка: да
Заключване облегалка в различни позиции: да
Заключване седалка в различни позиции: да
Коригиране на дълбочина на седалка: да
Коригиране на височината на подлакътниците: да
Коригиране на ъгъла на подлакътниците: да
Изнасяне и прибиране на подлакътниците (напред и назад): да
Коригиране височина на облегалка: да
Коригиране на разстоянието между подлакътниците: да