Холна маса ZOOM - бяла

Холната маса ZOOM се отличава с модерен и оригинален дизайн, който комбинира овален плот от закалено стъкло и разчупена основа от МДФ. Интересна отстрани и още по-впечатляваща отвътре, погледната отгоре, тази маса е истинско интериорно бижу, което ще спечели сърцата на любителите на нестандартните решения.


Интригуващ и стилен дизайн

ZOOM e стилна холна маса с нестандартна основа и елипсовиден плот. Тя е дизайнерско интериорно решение, което ще преобрази и най-семпло обзаведената стая. Ако ви се струва интересна и интригуваща на снимка, почакайте да я видите на живо и да надзърнете над стъкления плот, през който се вижда вътрешната част – ще останете без думи!


Качество и здравина

Масивната основа на холната маса ZOOM е изработена от висококачествен МДФ материал с естествен фурнир. Плотът е завършен от изключително здраво, закалено стъкло с дебелина 4 мм. Контурът на стъклото не е открит, което го прави устойчиво на удари и на практика неразрушимо при нормална употреба в домашна обстановка.


Опаковка и монтаж

Холната маса ZOOM се изпраща добре опакована в компактен, разглобен вид за безпроблемно транспортиране. В кашона ще намерите подробни инструкции за монтаж, с които бързо и лесно да я сглобите.

Общи
Материал Закалено стъкло , МДФ - естествен фурнир
Материал основа: МДФ - естествен фурнир
Дебелина на плот: 4 мм
Размери
Дължина маса: 119 см
Ширина маса: 53 см
Височина маса: 36 см