Холна маса FIORE - бяла

FIORE е модерна и стилна холна маса, изработена от МДФ и стъкло. Тя е съчетание от атрактивна визия и стабилна конструкция.


Разчупен дизайн

Холната маса FIORE прави впечатление със своя оригинален дизайн и разчупени форми. Стилната и модерна комбинация от стъкло и гланциран МДФ я превръща в чудесно допълнение към всеки съвременен интериор. Нестандартната основа на масата може да бъде използвана, за да оставите списания и книги отдолу, или да аранжирате красива декорация, на която да се любувате през стъкления плот, докато пиете сутрешното си кафе.


Стабилност и здравина

Холната маса FIORE има интересна и стабилна конструкция. Нейната основа, а също и част от плота ѝ са изработени от висококачествен МДФ с гланцирано покритие. Останалата част от плота е от здраво, закалено стъкло с дебелина 8 мм. В черен или бял цвят FIORE изглежда еднакво добре и създава усещане за стил и лукс.


Опаковка и монтаж

Всички маси се изпращат добре опакована, в разглобено състояние за лесно и безпроблемно транспортиране. В кашона ще намерите приложени инструкции за монтаж, с които лесно да сглобите своята нова маса.

Общи
Материал Закалено стъкло
Материал основа: МДФ - гланц
Дебелина на плот: 8 мм
Тегло: 37.65 кг
Размери
Ширина 60 см
Височина 40 см
Дължина 100 см