Холна маса DALIA - бяла

DALIA е модерна холна маса с нисък профил и стилна визия. Състои се от две части в различен цвят, изработени от висококачествен МДФ.

Нестандартна и практична

Холната маса DALIA притежава нестандартен и интересен дизайн от две части, горната от които може да се завърта в различни посоки. При преместване на плота се откриват две ниши в основата, които за изключително практични за съхранение на малки предмети, а защо не и за декорации като цветни камъни или сухи листа. Комбинацията от два цвята и различни текстури, допълва прекрасно разчупената и оригинална визия на DALIA.


Стил и качество

Холната маса DALIA има стабилна основа, изработена от МДФ. За горната част е използван същия материал, но с гланцирано покритие, което създава усещане за лукс. Моделът се предлага в два цветови варианта, което позволява лесно да се впише както в по-тъмен, така и в по-светъл и свеж интериор.


Опаковка и монтаж

Масите от серия Carmen се изпращат добре опаковани в разглобено състояние за безпроблемно транспортиране. В кашона ще намерите подробни инструкции за монтаж, с които бързо и лесно да сглобите DALIA.

 

Общи
Материал МДФ - гланц
Материал основа: МДФ
Тегло: 40.95 кг
Размери
Ширина 80 см
Височина 34 см
Дължина 80 см